• -1.000,00 lei
Masca purificator de aer UV tip guler...
Masca purificator de aer UV tip guler...
Masca purificator de aer UV tip guler...
Masca purificator de aer UV tip guler...

Masca purificator de aer UV tip guler Respiray, LEDURI 265nm, 25-55L/min

In stoc
1.999,99 lei 2.999,99 lei -1.000,00 lei
cu TVA

Livrare in 3-5 zile lucratoare

Culoare
  • Alb
  • Negru

Descriere produs

Beneficiile unice Respiray dezinfectează aerul pe care îl respirați cu lumină UV-C invizibilă și inactivează peste 99% * de viruși și bacterii din aer.

DE CE MEREȚE CUMPĂRARE RESPIRAY?

Zâmbește și respiră liber

Respiray nu vă acoperă fața sau gura, permițându-vă să respirați, să zâmbiți și să vorbiți liber în public.

Baterie de lungă durată

Bateria reîncărcabilă Li-ion oferă până la 8 ore la o singură încărcare și se poate încărca de la 0 la 50% în doar o oră și jumătate.

Scut facial atașabil

În situații de risc mai mare, puteți atașa un scut facial pentru o protecție suplimentară împotriva tusei directe și strănuturilor.

Gata cu ochelarii de ceață

Cu purificatorul nostru de aer, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ochelarii care se aburesc și vă este blocată vederea.

Ajută mediul

În 2020, aproximativ 1,5 miliarde de măști faciale au ajuns în oceanele noastre. Să schimbăm asta. Dispozitivul nostru este reutilizabil și va dura ani de zile.

Despre produs.

Purificatorul de aer UV purtabil creează o zonă de aer curată în jurul feței purtătorului. Este o alternativă non-medicală  la măștile de față tradiționale  și se așează confortabil pe umeri datorită designului nostru ergonomic. Purificatorul de aer purtabil menține fața și gura purtătorului limpede pentru a vorbi și a zâmbi liber.

Purificatorul de aer preia aer nefiltrat, îl trece prin modulul nostru de dezinfecție UV în așteptare a brevetului și îl suflă în fața purtătorului. Modulul  purifică peste 99% * din  aerul respirabil, dar nivelurile de protecție specifice depind de activitatea purtătorului și de mediul lor. Ca răspuns, dispozitivul nostru vine cu scuturi faciale atașabile care pot fi utilizate pentru o protecție suplimentară în zonele aglomerate și atunci când vă deplasați.

Calitate și siguranță.

Echipa noastră are o experiență de peste  15 ani  în tehnologia UV-C și folosim doar LED-uri Crystal IS Klaran de cea mai înaltă calitate deținute de renumitul  grup Asahi Kasei .

LED-urile din dispozitivul nostru sunt  sigure  și emit o gamă foarte îngustă de lumină UV-C la 265 nm, care  nu produce ozon . În plus, dispozitivul nostru este complet etanș la lumină, astfel încât nu poate scăpa nici o  lumină UV-C.

Despre tehnologie.

Lumina UV-C este un mod fiabil și eficient de a inactiva bacteriile, virușii și alte microorganisme dăunătoare. Proprietățile sale germicide sunt cunoscute de peste  100 de ani , dar aceasta este prima dată când este încorporată într-un purificator de aer purtabil. Lumina UV-C inactivează bacteriile și virusurile, făcându-le incapabile să se înmulțească, deteriorându-le ADN-ul și ARN-ul. Cu o doză suficientă de UV-C, acestea devin  inofensive pentru oameni .

UV-C este o parte a regiunii ultraviolete a spectrului de lumină invizibilă. Este posibil să fi auzit despre UV-A și UV-B din citirea etichetelor de protecție solară. Deoarece stratul de ozon al Pământului blochează aproape toată lumina UV-C primită, aproape de bacterii și virușii au dezvoltat rezistență împotriva acesteia. Eficacitatea germicidă maximă a UV-C este de 260-265 nm, iar LED-urile utilizate în dispozitivul nostru emit lumină la 265 nm. Acest lucru face ca purificatorul de aer UV purtabil Respiray să fie  extrem de eficient împotriva virușilor și bacteriilor .

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.