Gulere Cervicale

Gulere Cervicale - 13 produse cu preturi incepand de la 49,99 lei

Puteti comanda din magazinul nostru suporturi cervicale de cea mai buna calitate, de mare ajutor in recuperarea starii de sanatate, mai ales daca purtarea lor consecventa este combinata și cu alte mijloace de tratament recomandate de catre medicul dvs. curant.

Suport cervical este un dispozitiv medical ce are rolul de a imobiliza zona gatului in situatia in care la acest nivel s-a inregistrat un traumatism mai mult sau mai putin grav (intindere, entorsa, luxatie cervicala etc.) ori s-a efectuat o interventie chirurgicala complexa.

Imobilizarea totala sau partiala a coloanei cervicale pentru o anumita perioada de timp este recomandata de catre medicul specialist deoarece in acest mod se reduce durerea, dar se previn si diversele complicatii ce pot aparea daca nu se recurge la acest procedeu cunoscut inca din vechime.

Un guler pentru gat, cum mai este denumit popular acest tip de suport medical, poate fi de doua tipuri:

  • guler cervical moale;
  • guler cervical cu sau fara suport pentru barbie.
Mai multe informatii...

Tipul de guler potrivit pentru un pacient se stabileste doar de catre medic, deoarece suport cervical este un dispozitiv medical special ce necesita niste instructiuni clare cu privire la modul de alegere, de utilizare, inclusiv in ceea ce priveste durata de purtare. Gulerele pentru coloana cervicala nu pot fi purtate mai mult de trei saptamani, la fel cum se intampla si cu suporturile lombare.

Prescriptiile medicale trebuie respectate cu absoluta strictete, deoarece patologiile la acest nivel pot fi extrem de periculoase, uneori ireversibile.

Deosebit de eficiente, suporturile cervicale se recomanda pe scara larga victimelor accidentelor de circulatie, de multe ori chiar si acelora dintre ele care, aparent, nu au suferit traumatisme grave sau fracturi.

Desi un asemenea guler pentru gat le pare extrem de incomod multora, mai bine sa previi, decat sa creezi o instabilitate periculoasa in zona coloanei cervicale.

Limitarea miscarilor gatului (spre stânga sau dreapta, in fata sau in spate, in sus sau jos) cu ajutorul unei suporturi cervicale elimina atat durerile de la acest nivel, dar si durerile de cap, ametelile, greata.

Relaxarea muschilor gatului si spatelui face parte din setul de metode de tratament eficace in cazul a numeroase afectiuni cervicale si lombare, inclusiv pentru eliminarea stresului cotidian. La acest lucru poate contribui si un suport bine aleasa si corect purtata.

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.