Pentru început alegi produsul preferat și-l adaugi în coș. După, alegi metoda de plată care-ți convine: să achiți cu cardul online, cash/numerar, la ridicare produsului, sau prin transfer bancar, dacă ești persoană juridică.

Toate prețurile aferente a produselor disponibile pe site sunt exprimate în lei (RON) și includ taxa pe valoarea adăugată (TVA). În niciun caz acestea nu includ taxa pentru livrare și nici eventualul tarif adițional de procesare a plății la livrare. Pentru cazurile în care sunt înregistrate unele disfuncționalități ale site-ului sau au fost comise unele erori umane, în urma cărora prețul afișat pe site nu este cel real, pot deveni incidente prevederile art. 1665 alin. 2 din Noul Cod Civil (Legea nr. 287/2009) referitoare la prețul derizoriu și de facto nu poate fi încheiat un contract valid între ArtroMedicale și Client, iar produsele afectate nu vor fi livrate și/sau furnizate. ArtroMedicale va informa cu promptitudine Clientul asupra prețului corect în eventualitatea apariției unor asemenea situații.

Atenție: prețurile la produsele prezentate pe site pot fi modificate în orice moment de către ArtroMedicale, fără notificări în prealabil.

Cash/Numerar:
E cea mai clasică și, probabil, comodă modalitate de plată. Nu e nevoie să completezi formulare online sau să te complici. Vine curierul nostru, semnezi pentru ridicarea produsului și achiți cu bani gheață.

Card Online:
De ce să te cauți prin buzunare sau prin portofel atunci când poți achita cu cardul? O poți face chiar de pe smartphone-ul tău pentru că e simplu, rapid și cel mai important: sigur.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Transfer Bancar:
Dacă ești om de afaceri, știi ce ai de făcut. Plățile prin transfer se efectuează doar de către persoanele juridice. Pentru a realiza transferul e nevoie de toate rechizitele bancare.

Plata in rate online prin tbi bank:
Alături de tbi bank am implementat un sistem de plata in rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca.

Pasii sunt simpli:
1. selectezi ca Metoda de plata, varianta "Plata in rate online prin tbi bank" si finalizezi comanda
2. vei fi redirectionat in pagina tbi bank – te rugam sa astepti cateva momente pana se realizeaza transferul
3. vei avea posibilitatea sa alegi numarul de rate si valoarea lunara dorite
4. te identifici la distanta pe baza cartii de identitate in original
5. semnezi electronic documentele, printr-un cod primit prin sms. Este nevoie sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF sau la Casa de Pensii(venituri legale), inclusiv PFA, angajat M.A.I., pensionar M.A.I.
6. dupa aprobare, noi iti livram comanda.

Pentru mai multe detalii, poti accesa linkul urmator: https://tbibank.ro/landing-pages/lp-cu-taxa-2000/

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.