Concentrator de oxigen


Alege un concentrator de oxigen eficient si de calitate din oferta ArtroMedicale!

Cu totii avem nevoie de aer – acest fapt este de la sine inteles si nici nu trebuie explicat. Totusi, ceea ce trebuie explicat este faptul ca, in ziua de astazi, marea majoritate a aerului pe care il respiram nu este de calitate. Nivelul de poluare este in continua crestere, precum si numarul persoanelor care dezvolta afectiuni respiratorii. Asadar, atunci cand simti ca nu ai aer, te poti baza pe oferta noastra de concentratoare de oxigen.

Mai multe informatii...

Magazinul nostru online iti pune la dispozitie atat produse pentru uz profesional, cat si produse pentru uz casnic. Toata lumea ar trebui sa aiba acces la aer de calitate!

De ce sa folosesti un concentrator de oxigen?

De obicei, un aparat de oxigen este folosit de cei care prezinta afectiuni respiratorii. Pe scurt, un astfel de aparat ajuta la mentinerea concentratiei de oxigen din sange in limitele normale. Totodata, nu doar afectiunile de tip medical pot duce la utilizarea unui astfel de produs.

Iata cum iti poate fi benefic aerul pur eliberat de un asemenea aparat:

  • Mentine corpul sanatos – concentratia ridicata de oxigen in sange asigura oxigenarea corespunzatoare a creierului si a restului corpului tau. Deci, este de la sine inteles cum aerul curat te poate ajuta mai mult decat aerul usor poluat pe care il respiri in fiecare zi;
  • Creste nivelul de energie disponibil – prezenta bogata de oxigen aduce cu sine si un nivel de energie crescut. O masca sau un concentrator de oxigen ajuta uneori mai mult decat deschiderea unei ferestre – desi nici acest lucru nu trebuie omis;
  • O viata fara boli – aerul din jurul nostru contine bacterii si microbi care ne pot fi daunatori. Anumite aparate de oxigen pot elimina aceste bacterii, ajutand la crearea unui mediu curat, optim pentru un stil de viata sanatos si fara prezenta bolilor comune (precum infectii respiratorii si altele).

In cele din urma, trebuie mentionat faptul ca exista o diferenta majora intre gama de concentratoare oxigen menite uzului profesional si concentratoare de oxigen portabile, de uz casnic, de exemplu. In acest caz, recomandarea medicului este esentiala.

Ce iti pune la dispozitie oferta ArtroMedicale.ro?

Magazinul nostru online prezinta o gama variata de produse care iti pot fi de ajutor, indiferent de situatie. Avem si produse de uz casnic, portabile si nu numai.

  • Concentratoare de oxigen portabile – acestea sunt deseori folosite in cabinete si centre medicale, datorita portabilitatii lor. Desigur, acestea pot fi folosite si pentru un tratament acasa.
  • Masca purificatoare de aer – oferta noastra include si o masca extrem de confortabila, cu rol de purificare si dezinfectare a aerului. Datorita unor accesorii, aceasta masca poate fi folosita si ca protectie impotriva COVID-19.
  • Camera hiperbara – acest produs este destinat sportivilor de performanta si nu numai care vor sa se recupereze corespunzator dupa si inaintea unui joc sau a activitatii fizice intense. Destinata oxigenoterapiei hiperbare in vederea recuperarii.
  • Inhalatoare de oxigen – desigur, cele mai simple afectiuni respiratorii pot fi usor controlate cu ajutorul unui inhalator. Acest aparat de oxigen in miniatura este partenerul ideal pentru cei ce sufera de astm.
  • Concentratoare oxigen cu diferite functii – aceste produse pot avea diferite caracteristici, in functie de natura tratamentului de recuperare. Asadar, putem anumera concentratoare cu functie de aerosol, cu functie de ionizare si cu functie de nebulizator.
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.