Aparat Mini Nebulizator, Inhalator,...

Aparat Mini Nebulizator, Inhalator, Portabil, Olive

In stoc
799,99 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

Dispozitiv medical clasa IIB recomandat conform avizului Nr. 8196/2022


Credit module tbi bank 3.3.5

210.44 Lei x 4 rate

Descrierea mașinii cu nebulizator medical cu inhalator cu plasă portabil :

Aparatul portabil de nebulizare cu plasă cu baterie reîncărcabilă este un nou tip de atomizor. Are ambele caracteristici ale atomizatorului cu compresor și nebulizatorului cu ultrasunete. Metoda de pulverizare este utilizarea vibrațiilor ultrasonice pentru a face ca soluția de medicament să fie spartă în particule de ceață și prin pulverizările capului de pulverizare cu plasă. Când este inhalat, ajungeți adânc în alveole și bronhii, depuneți medicament lichid în interior partea de jos a tractului respirator, atinge scopul de îngrijire a sănătății și tratament. Poate fi folosit ca o familie de prevenire și tratare a bolilor epidemice, poate fi folosit și ca instituție medicală pentru pacienții cu dispozitiv de dozare orală, boli respiratorii

Caracteristică mașină de nebulizator medical cu inhalator cu plasă portabil:

1. Structură științifică, cu o nouă structură de etanșare, inhalare cu mai multe unghiuri

2 Funcționare foarte silențioasă. Potrivit pentru utilizare acasă, clinică sau în aer liber și inhalare pe timp de noapte.

3.O structură de pulverizare cu plasă nouă și unică. Particule ultrafine de aproximativ 15:00, 4 atomizare a soluției super eficiente, cantitatea de reziduuri de medicament este de doar 0,3 ml.

5 Ușoare și compacte, ușor de luat oriunde.

Nebulizator portabil cu baterie Metodă de utilizare corectă:

Agitați lichidul înainte de fiecare utilizare, pacientul expiră profund în poziția reziduală, deschide cavitatea, plasează duza MDI-ului la 4 cm în fața gurii și inspiră încet (0,5 L/s) pentru a ajunge la cantitatea totală de plămâni, Poziție, când începeți să inspirați, folosiți degetele pentru a strânge spray-ul, țineți respirația la sfârșitul respirației timp de 55-10 secunde apoi expirați încet până la poziția funcțională reziduală. Odihnește-te aproximativ 3 minute și repetă din nou. Această metodă este potrivită pentru inhalarea tuturor pacienților cu orice medicament, cu excepția sugarilor

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.