AntiSforait pentru nas 2in1 -...
AntiSforait pentru nas 2in1 -...
AntiSforait pentru nas 2in1 -...
AntiSforait pentru nas 2in1 -...

AntiSforait pentru nas 2in1 - Tratarea sforaitului si a apneei, Purificator de aer, 2 perechi, Silicon Medical

1 Review-uri

Design-ul acestor dispozitive imita anatomia nasului si ajuta la largirea constructiei tractului respirator pentru a asigura buna circulare a erului.

Roncopatia ( sforaitul ) este un fenomen larg raspandit , care apare in timpu somnului , si de cele mai multe ori perturba odihna partenerului de pat .

Sforaitul inseamna un zgomot al aerului care intra pe un tract respirator mai ingustat in anumite portiuni. Cu cat aceasta formatiune, nasul, , este mai larga, cu atat aerul circula mult mai usor si se aude mai putin din sforait. Daca aceasta constrictie a tractului respirator este mai ingusta, aerul trece mai zgomotos.

Design-ul acestor dispozitive imita anatomia nasului si ajuta la largirea constructiei tractului respirator pentru a asigura buna circulare a erului , astfel , scapand de zgomotul deranjant , si va ofera un somn linistit si odihnitor .

Dispozitivele sunt fabricate dintr-un material de calitate superioara , non-invaziv ,si anume silicon medical , plastic fara BPA .

Pachetul contine 2 perechi + caseta .

Acesta are incorporat si un purificator de aer din filtru pentru a purifica aerul si a facilita respiratia.

ATENTIE: Conform politicii de returnare si din motive de igiena si de protectie a sanatatii clientilor, produsul se poate returna doar daca nu a fost testat, folosit si desigilat!

99
1 Review-uri

Impresionant
Mă ajutat sa scap de sforăit . Foarte bun . Recomand
la
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.