Aparat Curatare Faciala Aqua Peeling,...
Aparat Curatare Faciala Aqua Peeling,...

Aparat Curatare Faciala Aqua Peeling, MORMED, Imbunatatirea Aspectului Pielii, Curatare, Indepartare Puncte Negre

In stoc
9.172,99 lei
cu TVA

Aquapeeling : Este o aplicație de îngrijire de nouă generație care vă curăță pielea profund și îndepărtează celulele moarte ale pielii și punctele negre, oferind în același timp umezeala de care are nevoie pielea. Aplicația conține un efect anti-îmbătrânire care face pielea să strălucească puternic după o îngrijire răcoritoare.

Peeling cu ultrasunete : Metoda eficientă de peeling a pielii: purifică pielea de celulele moarte prin intermediul unei serii de unde sonore. Undele sonore rezultate permit pielii să scape de substanțe străine, toxine și reziduuri cosmetice situate adânc în porii săi.

Radiofrecvență : ajută la strângerea stratului inferior al pielii noastre încălzindu-l, la deschiderea ridurilor fine, la colectarea falcii, la reducerea aspectului picioarelor de corb și al liniilor nazobiene, la creșterea producției de colagen și la o piele mai strânsă.

Spray : Datorită tubului din cap, asigură faptul că produsele precum tonic, ser, vitamină, pe care le folosim în timp ce îngrijim pielea, sunt distribuite uniform pe piele într-un mod sub presiune.

Terapie netedă : Datorită motorului său puternic de răcire, este utilizat pentru a ameliora roșeața pielii la sfârșitul tuturor aplicațiilor, pentru a relaxa pielea și pentru a lua inflamația din piele.

Ultrasunete : unde sonore ultrasonice; Este folosit pentru a livra serurile și vitaminele de care are nevoie pielea noastră în stratul inferior al pielii.

• Curățarea porilor
• Eliminarea punctului negru
• Strângerea porilor

• Consolidarea texturii și structurii
pielii • Egalizarea tonului pielii
• Îndepărtarea fină a ridurilor

Dispozitiv Aqua Peeling

 Dispozitivul  și  mașina de  îngrijire a pielii și de  îngrijire a corpului Aqua peeling  oferă posibilitatea de a fi utilizate într-un singur dispozitiv cu caracteristicile sale multiple. Dispozitivul Aqua peeling  este o tehnologie ideală pentru companii. Mașina de cojit Aqua  a fost special dezvoltată și pusă în funcțiune de către grupul mormed.  Pe lângă faptul că  oferă o utilizare  ușoară și practică  pentru îngrijirea pielii ,  oferă și rezultate eficiente  și  rapide  .

 Aplicația Aqua peel  este un  sistem medical de  îngrijire a pielii care  utilizează presiunea apei și  puterea de  vid  și are ca scop asigurarea unei curățări  și  dezinfectări profunde prin  prevenirea deteriorării necontrolate a pielii  Fără a fi nevoie de interventie chirurgicala,  fara durere  si  fara durere  modalitate  de a deschide porii în piele ,  punctele negre  și  distruge acnee , usoara  corectie riduri , intens  hidratantă  , cum ar fi  curățarea pielii și întreținere într-un timp scurt de 15-20 de minute.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.