Aparat  de Inlaturare a Parului cu...

Aparat de Inlaturare a Parului cu Laser Mormed ILEX, 755 NM

In stoc
182.769,99 lei
cu TVA Livrare in 15-25 zile lucratoare

Produs pe baza de Precomanda!

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Primul dispozitiv de îndepărtare a părului cu laser de 755 nm, Alexndrite Lazer, produs de Mormed în 2019, este produs pentru rezultatele așteptate în termeni de cost și aplicare, cu performanțe ridicate și o utilizare sigură și eficientă.

  Laserul Alexandrite are o lungime de undă de 755 nm. Astfel, concentrându-se direct pe rădăcina părului, acesta distruge permanent părul. Se folosește pentru epilarea cosmetică cu această metodă.

  Fasciculul la această lungime de undă este absorbit de pigmenții din rădăcina părului, astfel rădăcina părului este distrusă în totalitate. Când temperatura rădăcinii părului atinge 62 ° C, rădăcina părului este distrusă. Cu Ilex Alexandrite, este posibil să se atingă această temperatură în milisecunde, astfel încât să se aplice epilarea permanentă.

  Deoarece sistemul de aer rece este integrat în dispozitiv, nu există un cost suplimentar pentru lichidul de răcire. Cu dispozitivul de îndepărtare a părului cu laser Ilex Alexandrite, aveți ocazia să efectuați aplicații mai rapide și mai confortabile în mai puțin timp.

ALEXANDRITE 755nm
Lăsați-vă cheltuielile să fie câștigurile dvs.


Cu specificația pentru a ajunge până la 10 Hz, este cu aproape 100% mai rapid decât omologii săi. Vă permite să jucați într-un timp foarte scurt. Deși garantează până la 20 de milioane de fotografii, vă permite să realizați în medie până la 50 de milioane de fotografii.

• Datorită vitezei crescute de până la 10 Hz, vă permite să efectuați rapid pe mai mulți oameni.
• Oferă o îndepărtare mai rapidă și mai eficientă a părului, cu energie de până la 100 de jouli.

• Ecran tactil mare ușor de utilizat •
Opțiuni în limba turcă și engleză
• Utilizator ușor
• Design ergonomic al piesei de mână

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.