Pat de masaj cu infrarosu cu pietre...

Pat de masaj cu infrarosu cu pietre de jad, Pop Relax

Stoc epuizat
1.499,99 lei
cu TVA

Masajul cu jad este o combinație unică de căldură în infraroșu, presopunctură și chiropractică care se concentrează în primul rând pe spatele tău.

Pat de masaj cu infrarosu cu pietre de jad

Masajul cu jad este o combinație unică de căldură în infraroșu, presopunctură și chiropractică care se concentrează în primul rând pe spatele tău.
Masajul este deopotriva relaxant si poate fi experimentat din greu in timpul primelor sedinte dar cand te obisnuiesti cu corpul este foarte confortabil si benefic. Valuri de căldură cu infraroșu în loc de ace spre punctele care, conform acupuncturii, stimulează centrii corpului pentru o sănătate bună.

Ameliorează coloana vertebrală prin întindere și încălzire simultan cu căldură în infraroșu profund.
Masajul cu jad este diferit față de un scaun de masaj tradițional.

În interiorul patului sunt pietre moi de jad care sunt încălzite la 50-60 de grade prin căldură infraroșu care se deplasează încet în diferite puncte de pe spate. Există 7 programe de tratament diferite din care puteți alege. Patul este reglabil pe lungime si are incorporat Mp3 player, difuzoare cu slot pentru card (SD) pentru muzica sau fisiere audio relaxante.

Pietrele de masaj sunt realizate din Jad care este o piatra semipretioasa si care la incalzirea razelor de caldura infrarosii produce si propria sa caldura infrarosu. Panoul de control vă permite să selectați numere de grade pe pat până la 60 de grade, precum și 7 programe diferite de masaj.

În patul de masaj sunt încorporate playere MP3, precum și căști. Slot pentru card SD pentru redarea muzicii sau programul de relaxare însoțitor inclus.

Specificație
7 programe de tratament diferite. 
Slot pentru card SD pentru redarea muzicii
Lungime pliată: 130 cm
Lungime: precipitat: 200 cm
Lățime: 70 cm
Înălțime: 44 cm

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.