Laser Lumina Infrarosie pentru Vagin...
Laser Lumina Infrarosie pentru Vagin...
Laser Lumina Infrarosie pentru Vagin...
Laser Lumina Infrarosie pentru Vagin...
Laser Lumina Infrarosie pentru Vagin...

Laser Lumina Infrarosie pentru Vagin COZING-W02

In stoc
2.499,99 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

 

Efecte benefice:

Stimularea sintezei ADN / ARN.

Activarea sistemului limfatic, o parte importantă a sistemului nostru imunitar care ajută la transportarea deșeurilor din corp, ar putea astfel inlatura eficient eroziunea cervicală ușoară, cervicita și vaginita nespecifică ușoară.

Creșterea fluxului / circulației sanguine, contribuind astfel la aducerea mai multor oxigen și substanțe nutritive în celulele și țesuturile noastre

Formarea de noi capilare (vase de sânge mici).

Îmbunătățirea producției naturale de colagen și fibroblaste, importantă pentru lucruri precum sănătatea pielii, a articulațiilor și a digestivului.

Repararea și restabilirea țesutului conjunctiv moale deteriorat.

Stimularea sau scăderea inflamației, care ajută la controlul capacităților noastre naturale de vindecare.

Terapia cu lumină roșie implică emiterea de lungimi de undă de lumină roșie de mică putere emise direct prin piele, deși acest proces nu poate fi resimțit și nu este dureros, deoarece nu produce nicio căldură. Lumina roșie poate fi absorbită în piele la o adâncime de aproximativ opt până la 10 milimetri, moment în care are efecte pozitive asupra energiei celulare și asupra sistemului nervos multiplu și a proceselor metabolice.

Terapia cu lumină și terapia tradițională cu estrogeni

Terapia tradițională utilizează terapia cu estrogeni pentru a combate atrofia vaginală și a restabili sănătatea vaginală. Terapia cu laser oferă înlocuitori non-hormonali unici pentru femeile sensibile la hormoni (cum ar fi cancerul de sân sau alți supraviețuitori ai cancerului ginecologic) și femeile care nu doresc să fie expuse la terapia cu estrogeni. Terapia cu lumină roșie stimulează producția de colagen și crește regenerarea colagenului, care are un efect bun asupra tensiunii vaginale.

 

FUNCȚIE LASER 650NM:

Iradierea cu laser de 650nm poate pătrunde în fibrele elastice ale peretelui vaginal, îmbunătățește fluxul sanguin al vaginului, furnizează oxigen și nutrienți vaginali, repară țesutul deteriorat din fibră elastică, stimulează vaginul uscat și de relaxare, întărește forța de întindere a mușchiului din jurul vaginului pentru a realiza o strângere efect.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.