Lampa cu lumina Infrarosie Magic Sun

Lampa cu lumina Infrarosie Magic Sun

In stoc
27.000,00 lei
cu TVA Livrare in 15-25 zile lucratoare

Cere Oferta

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Lampa Magic Sun poate fi folosită pentru relaxarea și îmbunătățirea stării pielii sau pentru maximizarea efectelor antrenamentului în combinație cu alte dispozitive de exercițiu. Radiația infraroșie ajută la regenerarea pielii și crește temperatura corpului.

Magic Sun curăță pielea și țesuturile subcutanate de toxine, inclusiv substanța gelifiantă în pliurile de sub piele, adică celulita. De asemenea, stimulează producerea de colagen, care este responsabil pentru pielea frumoasă și fermă din corpul nostru.

lămpile au proprietăți biostimulatoare și de sănătate, de unde utilizarea lor în cazul durerilor musculare, tratarea leziunilor și inflamației, precum și afecțiuni circulatorii superficiale. Accelerează metabolismul, crește temperatura corpului și stimulează transpirația.

Iradierea cu lungimea de undă corespunzătoare:

- îmbunătățirea funcționării aparatului locomotor, slăbirea articulațiilor, reducerea durerilor de spate și a coloanei vertebrale;

- relaxarea mușchilor și a contracturilor musculare, care ajută la tratarea degenerării musculare, la regenerarea funcției nervoase;

- ajuta la vindecarea în procesele inflamatorii cronice;

- relaxare profundă și regenerare în probleme reumatice;

- sprijinirea sistemului imunitar, prevenirea bolilor virale și a altor tipuri de răceli,

- inducerea transpirației sănătoase, chiar și la temperaturi scăzute și într-o perioadă scurtă de timp;

- reducerea grăsimilor corporale prin accelerarea metabolismului în zona expusă.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.