• -400,00 lei
Aparat Atang At-09 Anti-insomnie,...
Aparat Atang At-09 Anti-insomnie,...
Aparat Atang At-09 Anti-insomnie,...
Aparat Atang At-09 Anti-insomnie,...
Aparat Atang At-09 Anti-insomnie,...

Aparat Atang At-09 Anti-insomnie, Depresie, Anxietate, tehnologie CES

In stoc
1.599,99 lei 1.999,99 lei -400,00 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

.

Aparat Atang Anti-insomnie, Depresie, Anxietate, tehnologie CES

Cum Funcționează Aparatul Anti-Insomnie, Anxietate si Depresie

În insomnie: Insomnia începe în creierul dvs., unde semnalele electrochimice numite neurotransmițători controlează dacă dormiți sau sunteți treaz. CES modulează în siguranță semnalele electrochimice din creier, readucând aceste semnale în echilibru cu electroterapia.

În anxietate si depresie: Stările voastre și emoțiile, inclusiv anxietatea, sunt controlate de semnale electrochimice din creier. Când aceste semnale nu funcționează corect, hormonii și neurotransmițătorii care determină emoțiile pot deveni dezechilibrati. Aparatul CES folosește impulsuri electrice de joasă frecvență pentru a stimula creierul, a transfera semnalul către creier și a-l relaxa.

Aparatul impotriva insomniei nu implică medicamente pentru insomnie, anxietate și depresie si nu oferă efecte secundare. Acest aparat funcționează prin terapia CES (Cranial Electrotherapy Stimulation) și anume „Stimularea cu electroterapie craniană”. Aceasta se face prin intermediul microcurentului de intensitate scăzută pentru a stimula difuzia sistemul limbic al creierului cu frecvență. Procedura imbunătățește undele cerebrale anormale și accentueaza somnul profund al pacientului. Totodată, stimulează secreția creierului de nourohormoni care pot regla cogniția emoțională a oamenilor și diverse activități fiziologice, pentru a obține tratamentul adjuvant al bolilor precum insomnia și neurastenia.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.