Iata de ce sa alegi un aparat fizioterapie Alphay

- Categorii: Medicale

aparat-fizioterapie

Vrei sa ai grija de spatele tau? Noi iti recomandam un aparat fizioterapie Alphay

Un lucru pe care majoritatea oamenilor nu il inteleg este importanta sanatatii spatelui, in special a zonelor cervicala si lombara, indiferent de varsta. De atlfel, stii si tu prea bine ca mentionezi un masaj de relaxare doar atunci cand ai dureri de spate.

Adevarul este ca ar trebui sa ai grija de spatele tau in fiecare zi – tocmai de aceea ar trebui si sa te increzi intr-un aparat fizioterapie personal. Astfel, poti beneficia de masaj oricand vrei tu – desigur, costurile nici nu se compara cu un abonament la masaj pe termen lung.

Iata de ce iti recomandam sa ai grija de spatele tau si, in acelasi timp, de ce ar trebui sa te bazezi pe un aparat Alphay in acest context!

Care sunt beneficiile masajului realizat in mod regulat?

O alta greseala pe care multi oameni o fac este faptul ca acestia se rasfata, de cateva ori pe an, cu o sedinta de masaj profesionist, crezand ca aceasta va contribui la mentinerea sanatatii spatelui lor. Aceasta afirmatie este doar partial adevarata.
Un masaj, indiferent de momentul in care este realizat, este benefic. Totusi, o singura sedinta de masaj in 3-6 luni nu va putea elibera toata tensiunea acumulata la nivelul muschilor. Masajul realizat in mod regulat cu un aparat fizioterapie aduce cu sine:

  • O scadere drastica a nivelului de stres – acesta din urma este cauzat, de cele mai multe ori, din cauza unei tensiuni la nivelul capului ori la nivelul zonei cervicale. Mai mult decat atat, tensiunea de la nivelul zonei cervicale poate fi sursa unor dureri de cap regulate, nu numai enervante;
  • Imbunatatirea sistemului imunitar – conform unor studii, masajul in zona spatelui pune in miscare celulele T, cunoscute pentru modul exceptional in care acestea lupta impotriva virusurilor. Mai mult, acestea s-au dovedit a fi de ajutor si in lupta cu virusul COVID-19;
  • Elimina durerile – evident, acesta este cel mai important beneficiu oferit de masajul la nivelul spatelui realizat in mod regulat. Durerile de spate si sentimentul de amorteala au un impact negativ asupra bunastarii unei persoane;
  • Imbunatatirea conditiei fizice – chiar daca pare greu de crezut, masajul la nivelul spatelui ajuta la imbunatatirea si mentinerea unei conditii fizice ideale. Din moment ce tensiunea, atat din zona lombara, cat si din cea cervicala, este eliminata aproape in intregime, performanta din timpul exercitiilor creste.

Dupa cum poti vedea, masajul realizat in mod regulat cu ajutorul unui aparat fizioterapie sau in cadrul sedintelor de masaj contribuie la mentinerea sanatatii intregului corp.

De ce iti recomandam un aparat fizioterapie Alphay?

In momentul de fata, oferta noastra include aparate marca Alphay concepute atat pentru zona cervicala, cat si pentru zona lombara. Dupa cum probabil bine stii, aceste zone sunt, de obicei, predispuse durerilor si afectiunilor.

Aceste aparate sunt capabile de vibromasaj si masaj cu lumina infrarosie. Cu ajutorul lor, poti realiza fizioterapie sau terapie prin masaj in confortul casei tale. Calitatea nu este o problema, dat fiind faptul ca brandul Alphay este prezent pe piata de mai bine de 15 ani si sunt recunoscuti in industrie pentru produsele lor inovatoare ce au ca tinta principala zona spatelui.

Iata cateva dintre motivele pentru care un astfel de aparat fizioterapie iti va fi de mare ajutor:

  • Acesta, dupa cum a fost mentionat, functioneaza pe baza de lumina infrarosie, impulsuri electrice, tratament magnetic si vibromasaj. Totodata, este capabil si de ridicarea presiunii aerului, lucru ideal atunci cand vine vorba de eliberarea tensiunii la nivel cervical;
  • Aparatele Alphay dispun si de o compresa calda, cu temperatura reglabila, ce are rolul de a reduce rigiditatea musculara si pregati atat pielea, cat si terminatiile nervoase si oasele spatelui pentru masaj. Acest proces a fost conceput dupa standardele masajului profesionist ce implica si pregatirea clientului inaintea masajului;
  • Aparatul pentru masaj cervical iti poate oferi 3 tipuri diferite de masaj, in functie de durerile sau afectiunile pe care le ai – masaj cu impulsuri, masaj cu incalzire si masaj cu tractiune alternativa;
  • La fel, aparatul destinat zonei lombare prezinta o functie de incalzire, una de masaj propriu zis, dar si una de magnetoterapie, pentru cresterea eficientei aparatului;
  • Aparatul pentru masaj lombar este echipat cu 2 motoare capabile de pana la 3000 rotatii pe minut ce au rolul de a relaxa la maxim muschii si pielea. Principalul rezultat al folosirii unui astfel aparat fizioterapie este imbunatatirea circulatiei sangelui, urmata indeaproape de conditia ideala a muschilor si oaselor spatelui tau.

Desigur, beneficiile nu se opresc aici. Masajul in zona cervicala reda mobilitatea gatului tau si imbunatateste circulatia sangelui catre creier. Apoi, masajul in zona lombara ii ofera acesteia puterea necesara pentru a sustine intreaga parte de sus a corpului si asigura mobilitatea.

In cazul zonei lombare, mobilitatea este extrem de importanta, deoarece din aceasta zona pornesc aproape toate miscarile pe care le realizezi in fiecare zi. Evident, zona lombara sustine si coloana vertebrala – deci rolul acesteia si importanta mentinerii sanatatii ei nu pot fi puse la indoiala.

Cum te ajuta echipa ArtroMedicale?

Special pentru tine si pentru toti cei care sufera de dureri de spate, am decis sa includem ambele aparate marca Alphay, atat cel dedicat zonei cervicale, cat si cel pentru zona lombara, intr-un kit de masaj 4 in 1.

Astfel, poti spune adio deplasarilor catre saloanele de masaj si poti contribui in mod activ si direct, dar si zilnic, la sanatatea spatelui tau. Folosirea unui astfel de aparat fizioterapie iti va arata cat de mult poate afecta o singura durere de spate dispozitia si starea ta de zi cu zi.

Distribuie articolul

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.