Guler Cervical Timago Stabilizator...

Guler Cervical Timago Stabilizator TGO-C KPH-O 103, Trahetomie, 2 Piese, Spuma Polietilena, PVC, Bej

In stoc
239,99 lei
cu TVA

Dispozitiv medical clasa I conform avizului Nr. 6650/2019, importator si distributor exclusiv Timago Int. Group Polonia, Europa UE.

ANMDMR

Marime

Guler ortopedic din două piese este confecționat din spumă din polietilen profilat anatomic cu armătură din PVC.

Gulerul este cu raze X permeabile și are o deschidere de traheotomie localizată în partea din față a gulerului, care facilitează accesul la trahee și controlul pulsului în arterele gâtului.

Este fixat și reglat individual cu ajutorul curelei Velcro. Datorită aplicării de materiale de înaltă calitate, gulerul este rezistent și confortabil în utilizare.

·         Restrictioneaza mobilitatea coloanei cervicale (flexia, extensia si rotatia) favorizand procesul de recuperare.

·         Deschidere larga anterioara, in regiunea traheala, ce permite accesul rapid pentru monitorizarea pulsului carotidian si traheotomia de urgenta.

·         Recomandat pentru:

  •    dureri in zona cervicala,
  •   dureri cervicale musculare
  •     osteoartrita
  •      hernie de disc cervicala

Dispozitiv medical clasa I conform avizului Nr. 6650/2019, importator si distributor exclusiv Timago Int. Group Polonia, Europa UE.

ANMDMR

EN-TGO-C%20KPH%28-O%29%20103.jpg

Nu exista review-uri

Iti mai recomandam si

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.