Aparat de Slabit, Bicicleta,...
Aparat de Slabit, Bicicleta,...
Aparat de Slabit, Bicicleta,...
Aparat de Slabit, Bicicleta,...
Aparat de Slabit, Bicicleta,...
Aparat de Slabit, Bicicleta,...
Aparat de Slabit, Bicicleta,...
Aparat de Slabit, Bicicleta,...
Aparat de Slabit, Bicicleta,...
Aparat de Slabit, Bicicleta,...

Aparat de Slabit, Bicicleta, Aromaterapie, Ozon si Lumina Infrarosie, InfraStar Grand

In stoc
150.000,00 lei
cu TVA Livrare in 15-25 zile lucratoare

Cere Oferta

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Bicicletă cu vid, infrarosu, aromaterapie, si terapie cu ozon - Acesta ajută la reducerea greutății, la arderea caloriilor suplimentare în timpul exercițiului fizic, la obținerea formei ideale a corpului și la reîntinerirea pielii. Exercitarea într-o poziție culcată nu este o caracteristică obișnuită pentru echipamentele cardio, ceea ce face din InfraStar un echipament de fitness foarte inovator și confortabil, care ușurează considerabil sarcina pe articulații și pe coloana vertebrală, în timp ce asigură un antrenament cardio eficient în timp ce îmbunătățește forma corpului și elimină celulita.

Unul dintre avantajele principale a acestui aparat modern este incalzirea rapida a tesutului gras si a muschilor, care ajuta metabolismul si imbunatateste circulatia sangelui.

Acest aparat este folosit cel mai des pentru pierderea in greutate, reducere a celulitei, si intinerirea pielii. Facand exercitii in aceasta pozitie este foarte confortabil si nu necesita un efort mare, ceea ce il face o alternativa excelenta a aparatelor de fitness traditionale.

Terapia cu lumina rosie este o procedura simpla si care implica expunerea corpului la lumina cu lungime de unda scurta. Aceasta terapie mai poarta si denumirea de terapie laser de joasa energie sau de intensitate mica. Aceasta lumina rosie poate patrunde adanc in piele, unde celulele o pot absorbi.

Dupa cum au dovedit studiile, mitocondriile din celulele pielii pot absorbi aceasta lumina. Acest lucru poate ajuta celulele mitocondriale sa produca mai mult adenozintrifosfat, care reprezinta sursa de energie a tuturor celulelor din organism. Cercetatorii atribuie potentialele beneficii pozitive ale terapiei cu lumina rosie acestei functii. Cu aceasta energie suplimentara celulele se pot reface mai repede.

Aromaterapia foloseste materiale de plante aromatice și uleiuri de plante, inclusiv uleiuri esențiale, și alți compuși de aromă pentru îmbunătățirea bunăstării psihologice sau fizice.

Terapia cu ozon, sau ozonoterapia, reprezintă o formă de tratament utilizată de mai bine de un secol, în vederea creșterii gradului de oxigenare a țesuturilor. Principalele efecte ale terapiei sunt cele de ameliorare a metabolismului, detoxifiere, stimulare a funcției imunitare și a mecanismelor reparatorii din organism.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.