Aparat pentru fitness si Acvaciclism...

Aparat pentru fitness si Acvaciclism Aquabike

In stoc
115.000,00 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

Cere Oferta

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

AquaBike Magic® este un dispozitiv care combină acvaciclismul cu masajul. Are un efect de slăbire, anticelulitic și relaxant. Exercițiile pe bicicleta de antrenament (bicicleta cu apă) împreună cu rezistența hidrostatică a apei aduc rezultate foarte rapide. Hidromasajul care are loc în timpul sesiunii relaxează și stimulează limfa și ozonul eliberat oxidează pielea moartă. Scările și balustrada au fost proiectate cu siguranță.

Aceasta este o modalitate excelentă de a arde grăsimea inutila (de la 800 la 1200 kcal într-o singură sesiune), oxigenarea organismului și creșterea eficienței inimii și a plămânilor. Efectul de masaj al apei este un mod extrem de eficient de a combate celulita.

Antrenamentul pe bază de apă în dispozitivul AquaBike Magic îmbunătățește capacitatea de respirație, previne varicele, îmbunătățește semnificativ starea fizică, starea de bine, are un efect benefic asupra sistemului circulator.

Efortul în apă este mult mai plăcut, oboseala este mult mai puțin simțită, deși mușchii funcționează foarte intens.

Hidromasaj intensiv - 16 sau 32 de jeturi. Stimulează circulația limfatică, accelerează metabolismul, consolidează eficacitatea antrenamentului.

Exercițiile pe Aquabike Magic ajută la reabilitarea persoanelor în vârstă, recuperarea după leziuni și fracturi, precum și tulburări circulatorii. Bicicleta pe care o folosim asigură o muncă optimă a picioarelor în timpul antrenamentelor de fitness.

 32 de jeturi de hidromasaj stimulează circulația limfatică, accelerează metabolismul și îmbunătățesc efectele antrenamentului. Hidromasajul ajută la reducerea celulitei și la consolidarea siknului. Apa crește rezistența, astfel încât mușchii trebuie să muncească mai mult în timpul antrenamentului. Reconstituie-ți corpul: arde grăsime, câștigă mușchi, Fără reducerea celulitei rapid în timpul antrenamentului, pielea mai tânără: ozonul elimină celulele moarte ale pielii, articulațiile și mușchii sănătoși: masează în timpul antrenamentului.

Se umple rapid cu apă și este gata să funcționeze ori de câte ori este nevoie. Ideal pentru centre de wellness & SPA, stațiuni de sănătate și hoteluri ca o extindere a facilităților lor spa.

Atunci când corpul uman este scufundat în apă, devine automat mai ușor, ceea ce pune mai puțin stres asupra articulațiilor.

Ozonoterapie - Ozonul se transformă în oxigen în contact cu apa. Îndepărtează pielea moartă ajutând procesele naturale de peeling.

Hidromasaj - În timpul exercițiului, hidromasajul vă ajută să vă relaxați. Îmbunătățește culoarea pielii făcând-o mai strălucitoare și fără pete.

Terapia prin culori - Terapia cu aplicarea culorilor este o artă a expunerii diverselor culori la corpul uman pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea generală.

Biciclete de exercițiu din oțel inoxidabil. Proiectat pentru a lucra sub apă.

Până acum ciclismul in apa era disponibil ca exercițiu de grup. Datorită Aqua Bike Magic dvs. vă puteți aranja sesiunea de antrenament oricând doriți și setați programul de antrenament în funcție de preferințele dvs.

Dispozitivul este fabricat din fibră de sticlă - fără scurgeri de apă și durabilitate ridicată.

Scările și barele au fost proiectate pentru a oferi un acces ușor și sigur la Aqua Bike Magic fără a ocupa prea mult spațiu. Acces confortabil în două trepte în interior. Utilizatorul alunecă confortabil spre scaunul bicicletei exe.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.