Aparat de Crioterapie locala Iceberg...
Aparat de Crioterapie locala Iceberg...
Aparat de Crioterapie locala Iceberg...
Aparat de Crioterapie locala Iceberg...
Aparat de Crioterapie locala Iceberg...

Aparat de Crioterapie locala Iceberg 25L cu termoviziune

In stoc
90.000,00 lei
cu TVA Livrare in 15-25 zile lucratoare

Cere Oferta

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Crioterapia cu azot lichid este o tehnica speciala de distrugere si/sau indepartare a leziunilor cutanate inestetice sau precanceroase. Procedura consta in aplicarea unor cantitati mici de azot lichid pe diferite zone ale pielii. Azotul lichid este extrem de rece si ingheata orice tesut viu cu care vine in contact. Tratamentul actioneaza prin inghetarea si apoi autoeliminarea formatiunilor nedorite de pe piele.

ICEBERG este un dispozitiv pentru stimularea crio-locală care poate fi utilizat pentru tratament pe anumite părți ale corpului. Mașina ICEBERG pentru stimularea crio-locală este echipata cu un senzor amplasat în capac pentru măsurarea la distanță a temperaturii pacientului în timpul unei sesiuni de crioterapie. senzorul informează operatorul dacă zona de tratament este la temperatura potrivita pentru a cauza crio stimulare și ajută la evitarea excesivă suprapunerea pe zona particulară.

Mașina ICEBERG pentru stimularea crio-localizată este un dispozitiv inovator pentru stimularea crio-locală folosind azot lichid. Datorită designului său, ICEBERG oferă tratamente mai sigure și mai eficiente. Aceasta este o nouă modalitate de a atinge temperaturi scăzute, numită evaporare, unde vaporii de azot lichid îmbunătățesc eficiența dispozitivelor noastre cu 40% în comparație cu concurenții noștri. Mașina este controlată printr-o telecomandă situată pe mâner și printr-un panou cu senzori mari, cu afișaj LCD care prezintă parametrii de procesare. Forța de curgere este reglată liniar, permițând alegerea parametrilor de procesare adecvați, adaptați zonei de tratare. Există 4 niveluri de forță de răcire de ieșire care ajută la reglarea stimulării crio a pielii pacientului într-un mod cât mai bun. Nu există niciun alt producător care să fi realizat crearea unei mașini cu o funcționalitate atât de puternică și un preț rezonabil.

Beneficii: Amelioreaza durerea; Reduceți inflamația; Scade umflarea; Reducerea tensiunii musculare; Îmbunătățirea funcției comune; Măriți raza de mișcare; Recuperarea vitezei; Întoarcere rapidă la antrenament; Reducerea oboselii musculare locale; Creșterea circulației sângelui; Curs eficient de reabilitare postoperatorie; inflamație, vânătăi și reducerea umflăturii; Reducerea deformărilor musculare și ale ligamentelor; Tratamentul leziunilor tendoanelor (răpire, entorsă, tendinoză, tendinopatia); Facilitează tratamentul accelerației excesului de greutate excesivă și a obezității; metabolismul celular; Ajutor pentru curățarea bacteriilor pielii și în altele; aplicații dermatologice; Asigură îmbunătățirea crio-facial a stării pielii faciale și alte funcții estetice; Încetinește procesele de îmbătrânire a pielii, asigură un caracter general; întinerire; Tratamentul părului și al scalpului; Cryo Shaping (funcționează ca a) terapie de detoxifiere care întărește pielea, reduce celulita și facilitează pierderea în greutate; Stimularea crio estetică este concepută pentru a controla celulita (mai ales eficientă atunci când combinat cu masaj la presiune profundă).

Aparatul beneficiaza de camera cu termoviziune in maner pentru controlarea temperaturii optime.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.