Lampa terapeutica RedDot Led cu...
Lampa terapeutica RedDot Led cu...
Lampa terapeutica RedDot Led cu...
Lampa terapeutica RedDot Led cu...
Lampa terapeutica RedDot Led cu...

Lampa terapeutica RedDot Led cu lumina infrarosie, RDS500

In stoc
3.799,99 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Terapia cu lumina rosie este o procedura simpla si care implica expunerea corpului la lumina cu lungime de unda scurta. Aceasta terapie mai poarta si denumirea de terapie laser de joasa energie sau de intensitate mica. Aceasta lumina rosie poate patrunde adanc in piele, unde celulele o pot absorbi.

Dupa cum au dovedit studiile, mitocondriile din celulele pielii pot absorbi aceasta lumina. Acest lucru poate ajuta celulele mitocondriale sa produca mai mult adenozintrifosfat, care reprezinta sursa de energie a tuturor celulelor din organism. Cercetatorii atribuie potentialele beneficii pozitive ale terapiei cu lumina rosie acestei functii. Cu aceasta energie suplimentara celulele se pot reface mai repede.

Modul combinat 42MIL rosu 660nm si NIR (Near infrared) 850nm- Rosul la 660nm stimuleaza colagenul si repararea celulara si creste circulatia pentu a promova una mai vibranta. Penetrarea infrarosului la 850nm promoveaza circulatia sangelui, ajuta metabolismul, ajuta viabilitatea si regenerarea celulelor, si accelereaza vindecarea ranilor.

Modelul RDS500 se actioneaza cu doua butoane laterale, vine cu stand si montura pentru usi. Greutate 4.5Kg. Putere lampa 500W

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.