Camera de Crioterapie CryoArctic

Camera de Crioterapie CryoArctic

In stoc
585.000,00 lei
cu TVA Livrare in 15-25 zile lucratoare

Cere Oferta

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Crioterapia cu azot lichid este o tehnica speciala de distrugere si/sau indepartare a leziunilor cutanate inestetice sau precanceroase. Procedura consta in aplicarea unor cantitati mici de azot lichid pe diferite zone ale pielii. Azotul lichid este extrem de rece si ingheata orice tesut viu cu care vine in contact. Tratamentul actioneaza prin inghetarea si apoi autoeliminarea formatiunilor nedorite de pe piele.

Cryo Arctic este conceput pentru a oferi cele mai simple, sigure și mai eficiente tratamente de crioterapie a întregului corp din industrie.

Construit folosind tehnologia de ultimă generație și creat pentru a se asigura că clientul nu este niciodată în contact direct cu vaporii de azot, CRYO Arctic se potrivește designului futurist cu cele mai înalte standarde de siguranță. Interfața ușor de utilizat și simplificată este echipată cu o lista a protocoalelor CRYO pentru a asigura un tratament simplu, dar eficient.

Dispozitivul are o fereastră reglabilă în cazul în care clientul ar dori să aibă capul deasupra vaporilor de aer.

Fereastra mobilă permite clienților să aleagă între crioterapia corpului întreg sau parțial.

Crioterapia completă a corpului este un tratament de trei minute care expune întregul corp la temperaturi extreme la -140 ° C pentru a promova recuperarea, performanța, starea de bine, frumusețea și pierderea în greutate.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.