Aparat Tratament Facial FraxiHD...

Aparat Tratament Facial FraxiHD MORMED, Soluție Eficientă pentru Puncte, Pete, Riduri

In stoc
25.559,99 lei
cu TVA

Produs pe baza de precomanda

În metoda FRAXI HD, găuri mici sunt deschise în piele cu micro ace, astfel încât pielea să le repare și să reînnoiască pielea. În același timp, energia de radiofrecvență dată sub piele încălzește pielea. 

  Cu efect de încălzire, fibrele de colagen sunt scurtate, iar pielea este recuperată și strânsă. În plus, prin stimularea sintezei colagenului cu efectul căldurii, pielea este reparată și regenerată în timp.

  Rezultate reușite pot fi obținute și cu FRAXI HD pe cicatricile acneei și vergeturile.

Tratamentul la fața locului pielii

Dispozitivul Fraxi HD pentru  tratarea  petelor cu apă foarte eficient și  practic, cu  pielea noastră  constând în  pete  și  riduri, este  ideal pentru  soluție , respectiv. De  asemenea, este posibil să aplicați un tratament facial la fața locului  cu  acest  dispozitiv .

 Mașina de  tratare a feței  și a  pielii a fost produsă cu tehnologie înaltă  , astfel încât  să o puteți folosi în siguranță. Fie că  rata la  achiziționat  doresc  un card de credit  cu.

Petele de piele care se manifestă în lunile de vară când soarele este  eficient  și încep să scadă în perioadele de iarnă sunt  problemă importantă a pielii care ar trebui  tratată  . Conține tehnologie de  radiofrecvență  .

Cum apar petele pielii?

„ Melasma ” , care progresează sub formă de pete deschise sau  maro  închis  pe  față, este o problemă observată mai ales la femei. Se mai numește mască de sarcină în rândul oamenilor, deoarece este frecventă în timpul  sarcinii. Utilizarea soarelui, a pielii întunecate  , a pilulelor contraceptive, a estrogenului, a unor medicamente pentru epilepsie pot juca un rol în formarea acestor pete. Produsele cosmetice, cum ar fi unele materiale de machiaj, colonie, parfumuri, săpunuri și creme hidratante pot provoca, de asemenea, o astfel de colorare, mai ales după contactul cu soarele, dar este posibilă o rată ridicată de succes cu terapia cu radiofrecvență și terapia cu microac.

Pete de piele care apar în timpul sarcinii dispar mai târziu?

Melasma, care se dezvoltă în timpul sarcinii și se mai numește mască de sarcină, poate dispărea după naștere. Uneori este permanent. Melasma; Poate provoca probleme pacienților și medicilor din cauza dificultății tratamentului. Localizarea petei este importantă în tratamentul melasmei. Localizarea în straturile superioare ale pielii este din  punct de vedere clinic  mai maro. Este mai probabil să fie tratat  . Straturile inferioare sunt așezate în culoarea gri albastru. Este mai dificil de tratat.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.