Aparat Tratament Facial Hydroxy Peel...

Aparat Tratament Facial Hydroxy Peel 9in1 MORMED, Curatare, Peeling, Hidratare, Anti-Imbatranire

In stoc
51.759,99 lei
cu TVA

Produs pe baza de precomanda

Hydroxy Peel 9in1 este un sistem de calitate și eficient care utilizează tehnologii de peeling pe apă, jetpeeling și mecanic. Metoda Hydroxy Peel este un sistem neinvaziv care combină procesele de curățare, peeling, reînnoire, hidratare, protecție și îngrijire a pielii. Este un dispozitiv nou, tehnologic, care vă permite să ajungeți cu ușurință la o piele mai strălucitoare, frumoasă și tânără.

Aqua Peeling; Este o aplicație de îngrijire de nouă generație care vă curăță pielea profund și îndepărtează celulele moarte ale pielii și punctele negre, oferind în același timp umezeala de care are nevoie pielea. Aplicația conține un efect anti-îmbătrânire care face pielea să strălucească puternic după o îngrijire răcoritoare.

 

Ce facem cu Hydroxypeel?

Prin îngrijirea completă a pielii; Ajută la recuperarea după probleme ale porilor mari sau înfundate, puncte negre și acnee, neregularitate a tonusului pielii, dezechilibru sebum, uscăciunea pielii, linii fine și riduri, acnee și pete, pierderea elasticității pielii.

Aqua Peeling; Este o aplicație de îngrijire de nouă generație care vă curăță pielea profund și îndepărtează celulele moarte ale pielii și punctele negre, oferind în același timp umezeala de care are nevoie pielea. Aplicația conține un efect anti-îmbătrânire care face pielea să strălucească puternic după o îngrijire răcoritoare.

• Curățarea porilor
• Îndepărtarea punctelor negre
• Strângerea porilor
• Întărirea texturii și structurii pielii

SOLUȚII

A - Soluție hidrafacială AHA Pentrutoate tipurile de piele

B - Soluție de curățare cu acid salicilic Pentrutenul gras, mixt și cu tendințe acneice

C - Soluție hidrafacialăHidratantă șihrănitoare

D - Curățare de curățare

A - Soluție hidrafacială AHA Acidul   glicolic (AHA) exfoliază pielea prin îndepărtarea
celulelor moarte și o face netedă. În același timp, oferă o piele plină de viață și strălucitoare. Reduce semnele îmbătrânirii și ajută la eliminarea acneei și a cicatricilor acneice. Este caracterizat ca un hidratant peeling cu efectul său de păstrare și hidratare a pielii.

B - Soluția de curățare cu acid salicilic BHA
  este utilizată pentru pielea grasă și zona T. Cu caracteristica sa exfoliantă, acidul salicilic (BHA) purifică pielea fără a o irita. Ajută la reducerea problemei pielii grase prin echilibrarea secreției de sebum.

C - PHA Hydrafacial Solition
  AHA se aplică după tratamentele PHA și BHA și asigură absorbția amestecului de extracte din plante sub piele. Se compune din opt tipuri de amestecuri de plante. Datorită formulei sale speciale, înmoaie, calmează și hidratează profund pielea.

D - Demachiantul este
  trecut prin sistem după procesele AHA, BHA, Essence, ajutând la curățarea reziduurilor din tuburile sistemului și la curățarea activă a sistemului.

TEHNOLOGIA VIITORULUI ÎNGRIJIRII PIELII

TERAPIE LED

Aplicarea Led Therapy accelerează timpul de recuperare a pielii. Poate fi aplicat în 4 sezoane fără probleme și este o metodă de tratament potrivită pentru toate tipurile de piele. După aplicarea îngrijirii pielii, terapia cu LED aplicată părților sensibile ale pielii ajută la calmarea pielii. Este o metodă eficientă în special pentru pielea sensibilă.

RIDICAREA

Ridicarea, care nu este o procedură chirurgicală, strânge mușchii faciali care se înclină. În timpul procedurii, mușchii se mișcă involuntar și în acest fel pielea este întinsă. Activează toți mușchii feței. Astfel, mușchii feței sunt strânși și tensionați, iar efectul de ridicare are loc.

PEELING ULTRASONIC

Metoda eficientă de descuamare a pielii: Datorită unei serii de unde sonore, pielea este purificată de celulele moarte. Undele sonore rezultate permit pielii să scape de substanțe străine, toxine și reziduuri cosmetice situate adânc în porii săi.

DERMABRAZIE

Aplicarea dermabraziune curăță stratul de celule moarte din epidermă și reînnoiește tonul și textura pielii. Acest proces face pielea să arate mai tânără și mai sănătoasă. Aplicarea dermabraziune oferă atât o aplicare rapidă și confortabilă, cât și reducerea liniilor fine și a ridurilor.

CAP DE APLICARE RECE

Datorită motorului său puternic de răcire, este utilizat pentru a ameliora sensibilitatea pielii la sfârșitul tuturor aplicațiilor, pentru a relaxa pielea și pentru a lua inflamația din piele. Aplicarea la rece ajută la strângerea pielii, crește stimularea, reduce edemul și ameliorează sensibilitatea.

ULTRASUNETE

Este o tehnică de aplicare care trimite energie acustică la stratul inferior al pielii cu ajutorul sistemului ultrasunete, stimulând și strângând pielea fără a provoca vătămări pielii și conferindu-i un aspect natural.

SPRAY

Procesul de pulverizare a oxigenului este ușor și eficient. Această procedură, potrivită pentru toate tipurile de piele, este rapidă și confortabilă. După detectarea pielii, tonicul sau serul care vor satisface nevoile pielii se răspândesc cu ușurință pe toți porii.

PEELING ULTRA JET

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră flexibilă și schimbătoare se uzează, se subțiază și se încrețește din cauza efectelor nocive ale soarelui, a alimentației greșite, a fumatului și a utilizării produselor cosmetice defecte. Cu aplicația Ultra Jetpeeling, ne asigurăm că oxigenul de care are nevoie pielea noastră ajunge la straturile inferioare ale pielii. Acest proces echilibrează secreția de ulei a pielii. Accelerează metabolismul zonei aplicate și asigură purificarea pielii de toxinele acumulate.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.