Aparat Tratament Corporal Striiaoff...

Aparat Tratament Corporal Striiaoff MORMED, Proces Regenerare,Reducerea Vergeturilor

In stoc
4.599,99 lei
cu TVA

Produs pe baza de precomanda

Vergeturile (Striae) sunt probleme cosmetice frecvente cauzate de întinderea excesivă a pielii și ruperea stratului de derm. Deși acestea sunt mai frecvente la femei, acestea pot provoca, de asemenea, preocupări cosmetice importante la bărbați.

  Acestea pot provoca probleme psihologice și fizice. Din păcate, nu le putem elimina pe toate, dar acum suntem bucuroși că le putem reduce. Striaoff este numele unui sistem special care a fost dovedit cu experiențe diferite în lumea esteticii și a frumuseții, care permite reducerea aspectului striatelor albe cu până la 80% chiar și în prima sesiune. Este o metodă eficientă, neinvazivă, dezvoltată special pentru profesioniștii din salon. Stresul mecanic joacă un rol major în formarea stiae și apare adesea în timpul sarcinii sau adolescenței.

  Cu toate acestea, se observă frecvent în creșterea bruscă în greutate, utilizarea pe termen lung a corticosteroizilor sistemici sau topici, obezitatea și diverse boli endocrine, cum ar fi sindromul Cushing și sindromul Marfan.

  Strech-urile care sunt roșu purpuriu în perioada timpurie devin albe în timp. Acestea sunt observate cel mai frecvent în abdomen, coapsă, talie, șold, sân și genunchi.

  Repararea vergeturilor este destul de dificilă. Cu toate acestea, în special în ultimii 20 de ani, evoluțiile tehnologice le-au făcut reabilitabile. Cu toate acestea, ratele de vindecare a vergeturilor adânci și mari sunt mai mici decât cele ale vergeturilor super fi ciale și mici.

ÎNCEPE PROCESUL DE REGENERARE A PIELII PRIN VACUUM

 

REDUCEREA SEMNIFICATIVĂ A MARCELOR STRETCH PÂNĂ LA% 80

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.