Aparat VISO CARE MORMED, Sistem de...

Aparat VISO CARE MORMED, Sistem de Analiza Faciala

In stoc
19.659,99 lei
cu TVA Livrare in 15-25 zile lucratoare

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!


Credit module tbi bank 3.3.5

1033.59 Lei x 24 rate

Primul pas pentru o piele sănătoasă este analizarea pielii noastre. Astfel, se învață cantitatea de ulei pe pielea noastră, cantitatea de umiditate, cantitatea de pete și riduri. Analizorul de piele ne face mai ușor să decidem despre cel mai potrivit tratament pentru nevoile noastre.

 

  Analizorul de piele este utilizat pentru a vizualiza pielea și țesutul subcutanat. Succesul tratamentului poate fi văzut cu fotografiile făcute înainte și după proceduri.

 

  Clinicile, centrele de înfrumusețare și dermatologii câștigă satisfacția și încrederea pacienților făcând analize de pre-diagnostic și post-tratament și măsurând succesul procedurii. Cu ajutorul analizorului de piele, se fac recomandări mai precise despre produse.

  • Analiza petelor
  • Analiza ridurilor
  • Analiza umidității pielii
  • Analiza porilor
  • Analiza sebului
  • Analiza pigmentării

Mașină de analiză a pielii

Analiza pielii  poate fi aplicată fiecărei persoane și este un  set de date care poate fi dezvăluit prin teste detaliate și analize diferite cu dispozitive de analiză pentru îngrijirea pielii , sub controlul unui expert, din teste simple pe care le puteți aplica acasă  Este mai benefic pentru oameni să aibă îngrijire a pielii în funcție de propria structură a pielii. Puțini oameni au pielea normală. Tipurile de piele sunt împărțite în trei: piele uscată, grasă și mixtă. Efectuarea analizei pielii de către experți va fi mult mai eficientă decât testele simple pe care le puteți face acasă.

Toată lumea are nevoie de îngrijire a pielii, fie că este bărbat sau femeie. Îndepărtarea pielii moarte de dedesubt și îndepărtarea unor deșeuri de către piele în timpul bărbieritului sunt principalii factori care fac necesară îngrijirea pielii pentru bărbați.

La începutul analizei pielii, sunt adresate câteva întrebări persoanei. Câteva dintre aceste întrebări sunt: ​​Persoana este alergică la ceva? Se face o aplicație dermatologică persoanei? Persoana folosește săpun în curățenia zilnică? Persoana se îngrașă în timpul zilei? Pielea se întinde, se descuamă sau se usucă? Persoana se epilează? Aceste și alte întrebări dezvăluie ce tip de piele are persoana și modelează îngrijirea pielii care trebuie aplicată. Astfel, sunt create produse personalizate de îngrijire a pielii. Scopul analizei este de a obține cele mai bune rezultate în îngrijirea pielii. Cremele hidratante, cremele și gelurile de spălare a feței utilizate sunt selectate în funcție de tipul de piele.

 Datorită tipului de piele, al cărui rezultat este determinat de mașina de analiză a pielii, probabilitatea de aplicare este foarte mică. Conținutul produselor pentru piele pe care le alegeți este foarte important. Este mai bine să stați departe de produsele ieftine și simple, cu excepția cazului în care este un brand în care aveți încredere. Este benefic să alegeți produse naturale pentru îngrijirea pielii.

  • Calitatea imaginii HD
  • Sistem ANDROID
  • Tehnologia luminii UV
  • Calitatea imaginii RGB
Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.