Dispozitiv Terapie Faciala PDT, 7...
Dispozitiv Terapie Faciala PDT, 7...
Dispozitiv Terapie Faciala PDT, 7...
Dispozitiv Terapie Faciala PDT, 7...

Dispozitiv Terapie Faciala PDT, 7 Culori Led, Anti Acnee, Anti Imbatranire

Ultimele produse in stoc
2.700,00 lei
cu TVA

Tratament facial inovator. Foloseste lumina Led in tratarea afectiunilor de la nivelul fetei.

Livrare la 11 zile!!

     Terapia dinamică fotonică este o tehnologie nouă, care folosește puterea fotonului pentru a face întreținerea și tratarea pielii, pentru a transfera energia ușoară către energia celulară, apoi pentru a accelera creșterea celulelor și circulația sângelui, stimularea celulelor din fibre pentru a produce proteine ​​de colagen, crește elasticitatea pielii și ia parte importantă la reabilitarea îmbătrânirii și a pielii acneice, îmbunătățește pistruii.

      Promovarea creșterii colagenului pentru albirea și strălucirea pielii și reducerea liniilor fine sau a ridurilor, micșorarea porilor pentru a strânge pielea și îmbunătățirea culorii pielii pentru a permite pielii să devină mai netedă și elastică.

      Creșterea, ridicarea și strângerea pielii restabilește elasticitatea, îmbunătățește textura pielii, netezește ridurile și îmbunătățește porii.

       LED-urile oferă o metodă total naturală, non ablativă, pentru întinerirea pielii. Lumina de la LED interacționează cu celulele și le stimulează să producă o nouă lumină bio de colagen și elastină terapie. Studiile confirmă faptul că aceeași energie LED poate fi utilizată pentru a inhiba formarea de colagen, manipulând lungimile de undă, celulele pot fi activate și dezactivate.

       LED roșu: 640nm 1-6mm Întinerire & ușurarea ridurilor și a semnelor de acnee

       LED galben: 583nm 1-2mm Îmbunătățiți eritemul și roșeața

       LED verde: 523nm 0,5-2mm Reparație profundă și întinerire a pielii albe

       LED albastru și verde: 490 nm Pielea calmantă și secreția echilibrată

       Blue: 423nm 1mm Exces de sebum și control echilibrat

       LED violet: 400nm Repararea acneei & Grasirea secreției spotului și controlul grăsimii

       LED alb (lumină laser): 510 nm Punctul de descompunere și îmbunătățirea liniilor fine

       Reparați și alăturați pielea deteriorată. • Îmbunătățiți simptome precum îmbătrânirea și slăbirea pielii, porii mari și ridurile zvelte. • Îmbunătățirea modificărilor patologice pigmentare, cum ar fi pistru, arsuri solare, plăci senile. • Îmbunătățirea tenului întunecat cauzat de metabolismul defectuos sau circulația precară. • Efectuați eficient detumescența, diminuarea inflamației și eliminarea cicatricelor pentru acneea uleiului.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.