Aparat Terapie Faciala PDT, 7 Culori...
Aparat Terapie Faciala PDT, 7 Culori...
Aparat Terapie Faciala PDT, 7 Culori...
Aparat Terapie Faciala PDT, 7 Culori...

Aparat Terapie Faciala PDT, 7 Culori Led, Anti Acnee, Anti Imbatranire

In stoc
2.700,00 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Livrare la 11 zile!!

     Terapia dinamică fotonică este o tehnologie nouă, care folosește puterea fotonului pentru a face întreținerea și tratarea pielii, pentru a transfera energia ușoară către energia celulară, apoi pentru a accelera creșterea celulelor și circulația sângelui, stimularea celulelor din fibre pentru a produce proteine ​​de colagen, crește elasticitatea pielii și ia parte importantă la reabilitarea îmbătrânirii și a pielii acneice, îmbunătățește pistruii.

      Promovarea creșterii colagenului pentru albirea și strălucirea pielii și reducerea liniilor fine sau a ridurilor, micșorarea porilor pentru a strânge pielea și îmbunătățirea culorii pielii pentru a permite pielii să devină mai netedă și elastică.

      Creșterea, ridicarea și strângerea pielii restabilește elasticitatea, îmbunătățește textura pielii, netezește ridurile și îmbunătățește porii.

       LED-urile oferă o metodă total naturală, non ablativă, pentru întinerirea pielii. Lumina de la LED interacționează cu celulele și le stimulează să producă o nouă lumină bio de colagen și elastină terapie. Studiile confirmă faptul că aceeași energie LED poate fi utilizată pentru a inhiba formarea de colagen, manipulând lungimile de undă, celulele pot fi activate și dezactivate.

       LED roșu: 640nm 1-6mm Întinerire & ușurarea ridurilor și a semnelor de acnee

       LED galben: 583nm 1-2mm Îmbunătățiți eritemul și roșeața

       LED verde: 523nm 0,5-2mm Reparație profundă și întinerire a pielii albe

       LED albastru și verde: 490 nm Pielea calmantă și secreția echilibrată

       Blue: 423nm 1mm Exces de sebum și control echilibrat

       LED violet: 400nm Repararea acneei & Grasirea secreției spotului și controlul grăsimii

       LED alb (lumină laser): 510 nm Punctul de descompunere și îmbunătățirea liniilor fine

       Reparați și alăturați pielea deteriorată. • Îmbunătățiți simptome precum îmbătrânirea și slăbirea pielii, porii mari și ridurile zvelte. • Îmbunătățirea modificărilor patologice pigmentare, cum ar fi pistru, arsuri solare, plăci senile. • Îmbunătățirea tenului întunecat cauzat de metabolismul defectuos sau circulația precară. • Efectuați eficient detumescența, diminuarea inflamației și eliminarea cicatricelor pentru acneea uleiului.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.