Aparat profesional Smart Tecar Masaj,...
Aparat profesional Smart Tecar Masaj,...
Aparat profesional Smart Tecar Masaj,...
Aparat profesional Smart Tecar Masaj,...
Aparat profesional Smart Tecar Masaj,...
Aparat profesional Smart Tecar Masaj,...
Aparat profesional Smart Tecar Masaj,...

Aparat profesional Smart Tecar Masaj, Fizioterapie, Imbunatatirea circulatiei sangelui

In stoc
18.999,99 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Masaj corporal Terapia TECAR


Terapia TECAR ca sistem de transfer electric capacitiv și rezistiv, care este una dintre metodele utilizate în diatermie, a fost dezvoltată ca o formă de termoterapie profundă, furnizează energie de radiofrecvență (RF), care trece între electrodul activ și electrodul inactiv și generează căldură. în corpul uman.

Ce este RET CET RF?

  • Reduce durerea

  • Îmbunătățește circulația sanguină superficială și profundă

  • Îmbunătățește regenerarea țesuturilor

  • Stimulează drenajul venos și limfatic

  • Afectează restabilirea activității echilibrului metabolic

  • INDICAȚII PENTRU TRATAMENT

diverse patologii musculare (contractură, rupturi musculare, vânătăi și umflături)
leziuni, distracții osteoarticulare și uzură a articulațiilor (articulații umăr, șold, genunchi, glezne)
patologie a cotului, încheieturii și brațului (epicondilita, tendinita, sindromul de tunel carpian)
cervical , inflamația patologiei toracice și lombare
și afectarea tendonului lui Ahile și
tendinita ligamentului rotulian și calcinare în zona articulației umărului
edem acut și cronic

Efect Smart Tecar

Căldura accelerează metabolismul. Acest lucru face ca sângele să curgă mai repede și să devină mai oxigenat. Rezultatul este că mai mult oxigen și alte proprietăți vindecătoare ale sistemelor naturale ale corpului tău sunt transportate în grabă la fața locului. Deșeurile sunt, de asemenea, îndepărtate mai rapid. Rezultatul general este că durerea dumneavoastră este redusă semnificativ, iar leziunea se vindecă mai repede.

Avantajele Smart Tecar

1. Frecvențe duble: 300KHZ și 450KHZ fac ca RET și CET să aibă într-adevăr diferențe profunde și superficiale. Pătrunderea mai adâncă a RET poate ajunge la 10CM fără pierderi de energie.

2. De mare putere Din punct de vedere al timpului, produsele similare sunt în jur de 80W. Puterea noastră maximă este de 300 W, iar puterea practică este de 250 W. Puterea mare înseamnă că componentele interne trebuie să fie de bună calitate

3. Aspectul brevetului: Design cu aspect unic

4. Gestionați diversificarea: Mânerul dublu opțional de 80 mm permite o mai bună flexibilitate în funcționare și un efect mai bun de fizioterapie.

5. Ecran mare:Ecran tactil LED de 0,4 inchi

Afișarea produsului

Capetele de lucru

Parametru

Frecvență 300KHz-450KHz
Putere maxima 300W
Dimensiunea capetelor 20/40/60mm
Dimensiunea pachetului
49*46*38CM
greutatea pachetului
Cutie din aluminiu de 17,2 kg

Zona de tratament

FUNCȚIE

DE RELAXARE MUSCULARĂ
Efectul precis și orientat al Terapiei cu Radiofrecvență țintită asupra fibrelor musculare hipertonice determină relaxarea imediată a acestora. Efectul miorelaxării se bazează în primul rând pe vasodilatație, care apare imediat în timpul terapiei și este responsabilă pentru aportul mai mare de nutrienți în țesut.

REGENERAREA ȘI VINDECAREA ȚESUTURILOR
Îmbunătățirea metabolismului tisular este un rezultat secundar natural și valoros al terapiei. Conduce la vindecarea mai rapidă a țesutului moale traumatizat și la o reabsorbție mai rapidă a hematoamelor post-leziune.

REDUCEREA EDEMEI
Pereții arteriolelor sunt măriți și sfincterii precapilari relaxați, permițând creșterea perfuziei sanguine locale. Aceasta duce la o creștere a proceselor limfatice (drenaj) și ulterior la reducerea edemului.

ALINAREA DURERILOR
Efectul principal al terapiei cu radiofrecvență vizată – ameliorarea durerii – rezultă din relaxarea musculară, reducerea edemului, regenerarea țesuturilor și vindecarea.

Care sunt avantajele pacienților?

Recuperare funcțională mai rapidă. (Efectele benefice sunt evidente după doar câteva ședințe și îmbunătățiri pot fi observate chiar și la 24 de ore după tratament.)

Tratamentul este nedureros și relaxant.

Tratamentele sunt sigure și au o eficacitate terapeutică ridicată.

Promovează un sentiment de bine, predispunând subiectul către activitatea fizică post-tratament.

Reabilitare mai rapidă.

TRAUMATOLOGIE

Terapia Tecar joacă un rol fundamental în tratamentul terapeutic al patologiilor traumatice și reprezintă o sursă de bioenergie care se asociază cu metodele clasice de recuperare într-o manieră sinergică. Terapia Tecar reechilibrează fiziologia țesuturilor prin transferul concentrat de energie, generând hiperemie profundă și uniformă. , pentru a restabili homeostazia în celulele țesuturilor tratate. Smart Tecar Therapy resetează și întărește capacitatea de reparare automată a țesuturilor.

ELIMINAREA GRASIMILOR

Tecar Therapy propune o metodologie inovatoare fizio-estetică, folosind un sistem adaptativ pentru tratarea imperfecțiunilor pielii precum acumulările localizate de grăsime. Atât aplicarea automată cât și manuală în modul termic natural eliberează căldură concentrată în zona tratată, ceea ce determină activarea metabolică și creșterea microcirculației. Zonele tratate sunt bogate în enzime lipază care sunt responsabile de metabolismul lipidic. După câteva aplicații se poate observa procesul de absorbție a grăsimilor, determinând o reducere imediată a excesului de talie, pentru a obține rapid starea de bine.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.