• -500,00 lei
Analizator magnetic cu rezonanta...
Analizator magnetic cu rezonanta...
Analizator magnetic cu rezonanta...
Analizator magnetic cu rezonanta...
Analizator magnetic cu rezonanta...

Analizator magnetic cu rezonanta cuantica WF-QA998

1 Review-uri
In stoc
1.499,99 lei 1.999,99 lei -500,00 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile: 1.499,99 lei

Credit module tbi bank 3.3.5

385.80 Lei x 4 rate

Ce este Analizorul de rezonanță magnetică cuantică?

Analizorul  de rezonanță magnetică cuantică poate fi utilizat pentru o verificare rapidă a întregului corp. De exemplu, punând mâinile timp de câteva minute pe analizorul cu infraroșu, starea dumneavoastră de sănătate va fi afișată pe computer. Acest aparat poate efectua o gamă largă de examinări corpului dumneavoastră. Raportul oferă informații despre deficiența anumitor vitamine și minerale din organismul dumneavoastră. Cu informațiile, oferiți nutriția lipsă din corpul dumneavoastră și rămâneți sănătoși. Raportul de testare medicală poate fi folosit pentru a monitoriza progresul tratamentului și pentru a recomanda pacienților în consecință. Când se cunoaște cauza unei afecțiuni, tratamentul devine mai rapid, deoarece luați produse pe baza bolii dumneavoastră. Controlul de sănătate nu are un efect negativ al radiațiilor, deci nu dăunează organismului.

Cum funcționează analizorul magnetic cu rezonanță cuantică?

Corpul uman are numeroase celule, care cresc, se dezvoltă, se despart, se regenerează și mor în mod continuu. Prin despărțire, celulele se reînnoiesc. Adulții au aproximativ 25 de milioane de celule, care se împart în fiecare secundă, iar celulele sanguine se reînnoiesc constant cu o rată de aproximativ 100 de milioane pe minut. În timpul procesului de scindare și reînnoire celulară, corpurile încărcate ale nucleului și electronii nucleari (care este centrul celulelor noastre), se mișcă și se încarcă, cu o viteză mare, emițând unde electromagnetice fără întrerupere.

Semnalele undelor electromagnetice emise de corpurile umane reprezintă condiția specifică a corpului uman. Prin urmare, diferite semnale de unde electromagnetice vor fi emise indiferent dacă organismul este în stare bună de sănătate, sub-sănătate, stadiu de bolnav. Metoda de analiză magnetică rezonantă cuantică este o metodă de testare spectrală rapidă, precisă și neinvazivă în curs de dezvoltare și deosebit de potrivită pentru compararea efectelor curative din medicamente și produse de sănătate și pentru verificarea stărilor sub-sănătății.
· Predicție fără simptome: analizorul magnetic cu rezonanță cuantică poate capta modificările patologice ale celulelor și poate prezice precursorul bolii. Luând măsuri de îngrijire a sănătății, cum ar fi suplimentarea, schimbarea dietei etc., veți putea preveni eficient diferitele boli cronice.

· Viteză și acuratețe: mai mulți indicatori ai sănătății tale pot fi obținuți în câteva minute. Această metodă de analiză este concepută pentru a vă economisi timp, bani și energie. Baza de date a acestui sistem de analiză a fost stabilită cu metode științifice, inclusiv principiile lui Rourier, tratament strict statistic de sănătate și demonstrarea multor cazuri clinice, ceea ce duce la o acuratețe ridicată.

· Non-invaziv și nedureros: analizorul de rezonanță magnetică cuantică vă va spune starea sănătății dumneavoastră fără ultrasunete, rezonanță magnetică nucleară, radiografie sau orice testare invazivă

· Simplu, convenabil și rentabil : este simplu în funcționare și, în general, oamenii vor fi capabili să analizeze și să interpreteze rezultatul prin instruire pe termen scurt. Controalele de sănătate pot fi efectuate în orice loc și în orice moment, economisind timpul pacienților. Această metodă de analiză este concepută pentru a vă economisi timp, bani și energie. Cu acest sistem puteți vedea progresul și starea corpului în curs de desfășurare.

 

Câteva afecțiuni pe care le puteți scana cu  analizorul magnetic cu rezonanță cuantică :

· Inimă/creier/plămâni – starea arterelor, grosimea sângelui, alimentarea cu oxigen a corpului și a creierului, capacitatea totală a plămânilor etc.

· Gastro-intestinal/stomac, intestinul subțire și colon – niveluri de pepsină și acid, mișcări de peristaltism și niveluri de absorbție a alimentelor etc.

· Ficat/Richii/Veziica biliară și pancreas – ficat gras, detoxifiere, secreție biliară, niveluri de acid uric, proteine ​​uree, zahăr din sânge, insulină, precum și niveluri de zahăr din sânge

· Organe de reproducere – bărbați (nivel de prostată, hiperplazie, prostată, nivel de testosteron, etc), de sex feminin (nivel de progesteron, nivel de estrogen).

· Niveluri de minerale, vitamine, antioxidanți, acizi grași – lipsuri și interacțiuni

· Stare osoasa – Cresterea osoasa, densitatea osoasa, probleme de calciu si alti nutrienti legati de oase, osteoporoza, reumatism si gradul de calcificare a oaselor.

Analiza ochilor și a pielii – oboseală vizuală, activitatea celulelor oculare, obstrucție limfatică, niveluri de colagen – ochi, endocrin, păr și piele, sistem nervos, scheletic, sistemul reproducător, sistemul digestiv și metabolismul grăsimilor. etc.

 

Cum se utilizează analizorul magnetic de rezonanță cuantică?

1. Instalați software-ul în computerul dvs. de testare

2. Conectați dispozitivul la computerul de testare cu cablu USB, puneți senzorul de mână pe dispozitiv, apoi puneți cheia USB în computer

3. Deschideți software-ul, țineți-l pe senor, apoi puteți începe să faceți testul

4. Testarea se va încheia aproximativ 2 minute mai târziu, apoi faceți clic pe butonul „salvare”, rapoartele se vor salva la locul indicat.

Note:

-Este important de menționat că aceste aparate nu au scopul de a diagnostica sau trata vreo boală. Rezultatele testului sunt doar pentru referință și nu sunt destinate a fi tratate ca o concluzie diagnostică. Rezultatele testelor sunt doar în scop educațional. În orice caz de boală, este foarte recomandat să contactați un medic calificat.

1 Review-uri

Bun
A ajuns in timpul specificat pe site si intr-o stare foarte buna. Instalarea este simplă. În ceea ce privește acuratețea, unele date coincid, unele necesită clarificări sub formă de analize.
la
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.