• -200,00 lei
Aparat Anti-Insomnie, Anxietate,...
Aparat Anti-Insomnie, Anxietate,...
Aparat Anti-Insomnie, Anxietate,...
Aparat Anti-Insomnie, Anxietate,...
Aparat Anti-Insomnie, Anxietate,...
Aparat Anti-Insomnie, Anxietate,...

Aparat Anti-Insomnie, Anxietate, Stres și Depresie Artromedicale

2 Review-uri
In stoc
599,99 lei 799,99 lei -200,00 lei
cu TVA

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Despre Aparatul Anti-Insomnie, Anxietate, Stres și Depresie Artromedicale

Aparatul Anti-insomnie Artromedicale nu implică medicamente pentru insomnie, anxietate și depresie si nu oferă efecte secundare. Acest aparat funcționează prin terapia CES (Cranial Electrotherapy Stimulation) și anume „Stimularea cu electroterapie craniană”. Aceasta se face prin intermediul microcurentului de intensitate scăzută pentru a stimula difuzia sistemul limbic al creierului cu frecvență. Terapia imbunătățește undele cerebrale anormale și accentueaza somnul profund al pacientului. Totodată, stimulează secreția creierului de nourohormoni care pot regla cogniția emoțională a oamenilor și diverse activități fiziologice, pentru a obține efectul adjuvant al bolilor precum insomnia și neurastenia.

CES stimulează creierul să producă serotonină în timp ce scade cortizolul (hormonul stresului), oferind o bună dispoziție și un somn sănătos.

Cum Funcționează Aparatul Anti-Insomnie, Anxietate si Depresie

Împotriva insomniei: Insomnia începe în creierul dvs., unde semnalele electrochimice numite neurotransmițători controlează dacă dormiți sau sunteți treaz. CES modulează în siguranță semnalele electrochimice din creier, readucând aceste semnale în echilibru cu electroterapia.

Împotriva anxietății si depresiei: Stările voastre și emoțiile, inclusiv anxietatea, sunt controlate de semnale electrochimice din creier. Când aceste semnale nu funcționează corect, hormonii și neurotransmițătorii care determină emoțiile pot deveni dezechilibrati. Aparatul CES folosește impulsuri electrice de joasă frecvență pentru a stimula creierul, a transfera semnalul către creier și a-l relaxa.

Cum funcționează pentru dureri de cap cronice și migrenă? Senzatia de durere este transmisă prin corpul uman de miliarde de celule nervoase prin semnale electrochimice. Acest dispozitiv de electroterapie utilizează o formă de undă microcurentă care modulează în mod eficient semnalele din interiorul celulei pentru a oferi

Descoperă acest aparat pentru tratament insomnie, anxietate, stres si depresie oferit de Artomedicale.               

Efectele aparatului sunt evidențiate si prin studii clinice precum cele din linkurile de mai jos:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4892785/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7469723/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2713101/

Beneficiile acestei terapii?

În tratamentul clasic al insomniilor, depresiei sau anxietății, medicamentele prescrise folosesc substanțe chimice pentru a încerca să trateze dezechilibrele la nivel hormonal din organism. În realitate doar 2% din sistemul nostru nervos este chimic, restul funcționând prin impulsuri electrice. Deci, de ce să-ți tratezi corpul cu substanțe chimice sub formă de pastile sau injecții când poți ajuta sistemul nervos cu dispozitivul CES?

Recomandăm folosirea dispozitivului CES in următoarele situații:

 • Scăderea energiei și apariția oboselii
 • Somn excesiv sau insomnie
 • Tristețe persistentă
 • Sentimente de lipsă de speranță
 • Sentimente de lipsă de valoare și / sau neputință
 • Pierderea interesului pentru activități și hobby-uri, inclusiv pentru sex
 • Neliniște și iritabilitate
 • Îngrijorare cronică și nefondată
 • Atacuri de panică repetate și aleatorii
 • Aceste simptome sunt de obicei asociate cu tulburare depresivă majoră, tulburare bipolară, tulburare depresivă persistentă și tulburare de anxietate generalizată.
 • Stimularea nervului vag
 • dezechilibrelor hormonale

Ce Conține Pachetul?

1 Aparat Anti-Insomnie, Anxietate si Depresie
1 Accesoriu 
1 Baterie 600 mAh cu litiu
1 an garanție pentru aparat, 90 de zile garanție pentru accesoriu ureche.

Descoperă acest aparat pentru tratament insomnie, anxietate, stres si depresie oferit de Artomedicale.

Pentru mai multe specificatii tehnice click aici

Ce Conține Pachetul?

1. Pregătire: Înainte de utilizare, vă rugăm să curățați pielea lobului urechii, apoi lipiți partea electrică pe foaia metalică a padului și fixați padurile pe ambii lobi ai urechii. Aparatul nu va funcționa normal dacă nu sunt conectate ambele paduri.

2. Pornire: Apăsați lung tasta pornit/oprit, ecranul LCD afișează timpul și intensitatea puterii.

3. Utilizare: Ecranul afișează timpul de tratament „20:00”. „Hz înseamnă frecvența pulsului de tratament. T înseamnă curentul pulsului de tratament. Vă rugăm să apăsați mai întâi tasta „Mod”, apoi apăsați tasta „Putere +” „Putere -” pentru a regla intensitatea curentului pulsului. Reglarea intensității puterii este împărțită în 6 niveluri, dintre care „L” este cel mai scăzut nivel și „H” este cel mai înalt nivel. Vă rugăm să nu alegeți cea mai mare intensitate de putere la începutul tratamentului. După ce porniți aparatul pentru tratament insomnie, vă rugăm să reglați mai întâi intensitatea puterii, apoi apăsați ușor tasta pornit/oprit. Vă rugăm să rețineți că pe afișaj apare o numărătoare inversă.

Atenție! Intensitatea excesivă a puterii poate cauza utilizatorului senzații de amețeala și greață. În această situație, vă rugăm să optați pentru scăderea intensității puterii; în timpul utilizarii alegeți intensitatea puterii care vă face să vă simțiți cel mai confortabil.

4. Încărcare: Aparatul este alimentat de la o baterie cu litiu. Prima încărcare trebuie efectuată atunci când bateria este aproape epuizată si ar trebui să dureze 4 ore (nu mai mult de 4 ore).

Aparatul Anti-Insomnie poate fi utilizat o dată sau de două ori pe zi, câte 20 de minute.

Specificații Tehnice

 • Frecvența de modulare a impulsurilor: 1.5Hz – 5Hz
 • Intensitatea stimulului: 10 – 500 reglabilă
 • Forma de undă: bipolară, undă dreptunghiulară asimetrică, ciclu de lucru 50%
 • Lățimea impulsului de ieșire: 2ms - 300ms
 • Timer: setare de 20 de minute
 • Baterie 600 mAh cu litiu. Peste 20 de ore de utilizare atunci când este încărcată complet.
 • Tensiunea bateriei reîncărcabile: 2.5V (500)
 • Gama de putere: 6 niveluri de reglare
 • Frecvență: 6 niveluri de reglare
 • Timp de tratament: 20 de minute implicit

Specificații Tehnice

 1. Înainte și după fiecare utilizare, vă rugăm să ștergeți foaia de metal de pe padul aparatului cu un tampon de bumbac umed, curat, pentru a evita scăderea conductibilității.
 2. Când utilizați instrumentul, vă rugăm să urmați cu strictețe pașii din ghidul de utilizare. Nu depozitați instrumentul în zone umede, la temperaturi ridicate, lumina directă a soarelui si câmpuri magnetice puternice.
 3. Nu lăsați aparatul la indemana copiilor.
 4. Curățarea aparatului pentru tratament insomnie se face cu o laveta de bumbac și alcool. Nu folosiți produse organice pentru curățare.
 5. Când utilizați instrumentul, manipulați-l cu grijă și evitați căderea, apăsarea, lovirea și impactul.
 6. Notă: Afișajul Instrumentului arată o numărătoare inversă.
 7. Personalul non-tehnic nu trebuie să demonteze aparatul. Dacă trebuie să dezasamblați, să reglați sau să reparați aparatul, vă rugăm să contactați personalul tehnic profesionist prin telefonul post-vânzare.
2 Review-uri

aparat foarte bun
Recomand cu mare incredere
la

Excelent!
Recomand cu toata increderea acest aparat impotriva insomniei si starilor de neliniste. Este un real ajutor pentru cei care sufera de insomnie.
la
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.