• -150,00 lei
Aparat Anti-Insomnie, Anxietate,...
Aparat Anti-Insomnie, Anxietate,...
Aparat Anti-Insomnie, Anxietate,...
Aparat Anti-Insomnie, Anxietate,...
Aparat Anti-Insomnie, Anxietate,...
Aparat Anti-Insomnie, Anxietate,...

Aparat Anti-Insomnie, Anxietate, Stres și Depresie Artromedicale

8 Review-uri
In stoc
499,99 lei 649,99 lei -150,00 lei
cu TVA

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile: 549,99 lei

Credit module tbi bank 3.3.5

135.28 Lei x 4 rate

Despre Aparatul Anti-Insomnie, Anxietate, Stres și Depresie Artromedicale

Aparatul Anti-insomnie Artromedicale nu implică medicamente pentru insomnie, anxietate și depresie si nu oferă efecte secundare. Acest aparat funcționează prin actiune CES (Cranial Electrotherapy Stimulation) și anume „Stimularea cu electroterapie craniană”. Aceasta se face prin intermediul microcurentului de intensitate scăzută pentru a stimula difuzia sistemul limbic al creierului cu frecvență joasa. Procedura imbunătățește undele cerebrale anormale și accentueaza somnul profund. Totodată, stimulează secreția creierului de nourohormoni care pot regla cogniția emoțională a oamenilor și diverse activități fiziologice, pentru a obține efectul adjuvant al bolilor precum insomnia și neurastenia.

Pentru mai multe specificatii tehnice click aici

Ce Conține Pachetul?

1. Pregătire: Înainte de utilizare, vă rugăm să curățați pielea lobului urechii, apoi lipiți partea electrică pe foaia metalică a padului și fixați padurile pe ambii lobi ai urechii. Aparatul nu va funcționa normal dacă nu sunt conectate ambele paduri.

Pachetul contine si un tub de plastic GOL ce poate fi umplut cu lichid conductor pentru o eficienta sporita.

Recomandarea noastra :

https://artromedicale.ro/gel-contact-500-ml

2. Pornire: Apăsați lung tasta pornit/oprit, ecranul LCD afișează timpul și intensitatea puterii.

3. Utilizare: Ecranul afișează timpul „20:00”. „Hz înseamnă frecvența pulsului. T înseamnă curentul pulsului. Vă rugăm să apăsați mai întâi tasta „Mod”, apoi apăsați tasta „Putere +” „Putere -” pentru a regla intensitatea curentului pulsului. Reglarea intensității puterii este împărțită în 6 niveluri, dintre care „L” este cel mai scăzut nivel și „H” este cel mai înalt nivel. Vă rugăm să nu alegeți cea mai mare intensitate de putere la începutul procedurii. După ce porniți aparatul pentru insomnie, vă rugăm să reglați mai întâi intensitatea puterii, apoi apăsați ușor tasta pornit/oprit. Vă rugăm să rețineți că pe afișaj apare o numărătoare inversă.

Atenție! Intensitatea excesivă a puterii poate cauza utilizatorului senzații de amețeala și greață. În această situație, vă rugăm să optați pentru scăderea intensității puterii; în timpul utilizarii alegeți intensitatea puterii care vă face să vă simțiți cel mai confortabil.

4. Încărcare: Aparatul este alimentat de la o baterie cu litiu. Prima încărcare trebuie efectuată atunci când bateria este aproape epuizată si ar trebui să dureze 4 ore (nu mai mult de 4 ore).

Aparatul Anti-Insomnie poate fi utilizat o dată sau de două ori pe zi, câte 20 de minute.

Specificații Tehnice

 • Frecvența de modulare a impulsurilor: 1.5Hz – 5Hz
 • Intensitatea stimulului: 10 – 500 reglabilă
 • Forma de undă: bipolară, undă dreptunghiulară asimetrică, ciclu de lucru 50%
 • Lățimea impulsului de ieșire: 2ms - 300ms
 • Timer: setare de 20 de minute
 • Baterie 600 mAh cu litiu. Peste 20 de ore de utilizare atunci când este încărcată complet.
 • Tensiunea bateriei reîncărcabile: 2.5V (500)
 • Gama de putere: 6 niveluri de reglare
 • Frecvență: 6 niveluri de reglare
 • Timp de tratament: 20 de minute implicit

Specificații Tehnice

 1. Înainte și după fiecare utilizare, vă rugăm să ștergeți foaia de metal de pe padul aparatului cu un tampon de bumbac umed, curat, pentru a evita scăderea conductibilității.
 2. Când utilizați instrumentul, vă rugăm să urmați cu strictețe pașii din ghidul de utilizare. Nu depozitați instrumentul în zone umede, la temperaturi ridicate, lumina directă a soarelui si câmpuri magnetice puternice.
 3. Nu lăsați aparatul la indemana copiilor.
 4. Curățarea aparatului pentru insomnie se face cu o laveta de bumbac și alcool. Nu folosiți produse organice pentru curățare.
 5. Când utilizați instrumentul, manipulați-l cu grijă și evitați căderea, apăsarea, lovirea și impactul.
 6. Notă: Afișajul Instrumentului arată o numărătoare inversă.
 7. Personalul non-tehnic nu trebuie să demonteze aparatul. Dacă trebuie să dezasamblați, să reglați sau să reparați aparatul, vă rugăm să contactați personalul tehnic profesionist prin telefonul post-vânzare.
 8. Pentru un efect sporit se poate folosi gel conductor sau apa

CES stimulează creierul să producă serotonină în timp ce scade cortizolul (hormonul stresului), oferind o bună dispoziție și un somn sănătos.

Cum Funcționează Aparatul Anti-Insomnie, Anxietate si Depresie

Împotriva insomniei: Insomnia începe în creierul dvs., unde semnalele electrochimice numite neurotransmițători controlează dacă dormiți sau sunteți treaz. CES modulează în siguranță semnalele electrochimice din creier, readucând aceste semnale în echilibru cu electroterapia.

Împotriva anxietății si depresiei: Stările voastre și emoțiile, inclusiv anxietatea, sunt controlate de semnale electrochimice din creier. Când aceste semnale nu funcționează corect, hormonii și neurotransmițătorii care determină emoțiile pot deveni dezechilibrati. Aparatul CES folosește impulsuri electrice de joasă frecvență pentru a stimula creierul, a transfera semnalul către creier și a-l relaxa.

Cum funcționează pentru dureri de cap cronice și migrenă? Senzatia de durere este transmisă prin corpul uman de miliarde de celule nervoase prin semnale electrochimice. Acest aparat cu impulsuri electrice utilizează o formă de undă microcurentă care modulează în mod eficient semnalele din interiorul celulei.

Efectele CES sunt evidențiate si prin studii clinice precum cele din linkurile de mai jos:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4892785/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7469723/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2713101/

Beneficii 

În  procedura clasica a insomniilor, depresiei sau anxietății, medicamentele prescrise folosesc substanțe chimice pentru a încerca să trateze dezechilibrele la nivel hormonal din organism. În realitate doar 2% din sistemul nostru nervos este chimic, restul funcționând prin impulsuri electrice.

Recomandăm folosirea aparatului CES in următoarele situații:

 • Scăderea energiei și apariția oboselii
 • Somn excesiv sau insomnie
 • Tristețe persistentă
 • Sentimente de lipsă de speranță
 • Sentimente de lipsă de valoare și / sau neputință
 • Pierderea interesului pentru activități și hobby-uri, inclusiv pentru sex
 • Neliniște și iritabilitate
 • Îngrijorare cronică și nefondată
 • Atacuri de panică repetate și aleatorii
 • Aceste simptome sunt de obicei asociate cu tulburare depresivă majoră, tulburare bipolară, tulburare depresivă persistentă și tulburare de anxietate generalizată.
 • Stimularea nervului vag
 • dezechilibrelor hormonale

8 Review-uri

Foarte bun!
Dupa utilizarea acestui produs, sunt mai linistita si somnul este mai odihnitor.
la

O să verific în timp eficiența lui
Sunt dezamăgit de conținutul instrucțiunilor de utilizare. Sunt foarte generale așa cum sublinia cineva mai jos. Sunt zgârciți cu cuvintele. Unele specificații sunt eronate: la aparatul pentru tratarea insomniei, scrie în instrucțiuni că după ce este pus în funcțiune simbolul din stânga sus cel care clipește dacă nu este portocaliu, tratamentul nu este activ. Am schimbat în diferite feluri padul acela din silicon negru, dar tot verde rămânea. A doua zi am sunat la furnizor și am întrebat de acest lucru și mi s-a spus că este corect să fie verde deoarece producătorul a schimbat diodele din portocaliu le-a pus verzi. Cred că au experiență puțină în comercializare, de aceea sunt aceste inadvertențe.
la

Recomad!
Pentru afecțiuni usoare este ok, ptr afecțiuni cronice este un adjuvant... depinde ce afectiuni aveti. Eu recomand
la

Foarte bun dar cu multe semne de întrebare
Produsul în sine este foarte eficient, e foarte bun contra stărilor de anxietate. Trebuie folosit cam de două ori pe zi până situația se stabilizează, apoi mai rar pentru întreținere. Numai că există câteva probleme: 1. Manualul conține doar date foarte generale. Un text scurt tradus cu Google Translate după un text englez la rândul său tradus în același mod după un original chinez. Pe internet nu găsești mare lucru despre firma producătoare. Nu ți se spune nimic cu privire la ce combinații de frecvențe ce efecte au și la ce sunt bune. E pe ghicite. 2. Ca aparatul să funcționeze în parametri normali (și să fie eficient pentru tratarea problemelor!) ai nevoie de paduri care să fie unse cu gel conductor și pe care să fie montați electrozii. Din păcate în pachetul pe care l-am primit erau doar patru paduri și o cutiuță de gel goală. Gel se găsește la orice magazin de tehnică medicală, paduri din păcate nu. Din păcate, ele mai mult de câteva ori nu pot fi folosite... 3. De reținut, din experiență proprie: Fără gel conductor și/sau paduri, curentul nu va circula bine și se va bloca de epidermă, veți avea o senzație foarte supărătoare în lobul urechii chiar și la cea mai mică frecvență și nu veți obține rezultatele dorite.
la

Recomad!
inca de la prima folosire am simtit o stare de liniste si somnul meu a fost mult mai odihnitori. Este indicat pentru cei care au un somn nelinistit. il folosesc in continuare
la

Recomad!
Aparatul m-a ajutat sa imi rezolv problemele cu depresia si anxietatea. Totodata, Somnul a devenit mult mai profund si odihnitor.
la

aparat foarte bun
Recomand cu mare incredere
la

Excelent!
Recomand cu toata increderea acest aparat impotriva insomniei si starilor de neliniste. Este un real ajutor pentru cei care sufera de insomnie.
la
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.