• -1.000,00 lei
Aparat Masaj Pelvian, Vibro-Masaj, EMS

Aparat Masaj Pelvian, Vibro-Masaj, EMS

In stoc
3.100,99 lei 4.100,99 lei -1.000,00 lei
cu TVA Livrare in 10-12 zile lucratoare

Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile: 3.100,99 lei

Credit module tbi bank 3.3.5

185.55 Lei x 24 rate

Perioada de actionare: Această fază este destinată în principal tratamentului mușchilor planșeului pelvin cu curent și căldură de frecvență medie și este împărțită în trei faze în funcție de modul de program, cu timpi diferiți de relaxare și contracție pentru fiecare fază, în funcție de toleranța individului.

Modul 1: Etapa inițială: se referă la etapa inițială a tratamentului, alegeți modul 1, timpul de contracție 5 secunde, timpul de relaxare 4 secunde, intensitatea trebuie ajustată în funcție de capacitatea de a suporta, durata ciclului 7 zile.

Modul 2: Pe termen mediu: se referă la mijlocul tratamentului, alegeți modul 2, timpul de contracție de 8 secunde, timpul de relaxare de 7 secunde, intensitatea este ajustată în funcție de capacitatea de a suporta. Perioada inițială ar trebui să fie ușor îmbunătățită, cu o durată de ciclu de 7 zile.

Modul 3 târziu: se referă la etapa târzie a tratamentului, alegeți modul 3, timpul de contracție 11 secunde, timpul de relaxare 10 secunde, intensitatea trebuie ajustată la cea mai confortabilă intensitate, durata ciclului este de 7 zile

MODUL 4 este perioada de întreținere, în care mușchii planșeului pelvin și-au revenit treptat și s-au îmbunătățit. MODUL 5-6 este perioada de consolidare, în care mușchiul planșeului pelvin și-a revenit complet și este folosit pentru consolidarea și prevenirea reboundului, cu o durată de cel puțin 6 luni.

MODUL 1-3 folosește electricitate de joasă frecvență de 20 Hz pentru a excita țesutul de blocare neuromusculară, prompt

mișcarea de contracție musculară, epiderma va avea o ușoară senzație de furnicături.

MODUL 4-6 utilizează electricitate de frecvență medie de 100 Hz pentru a relaxa mușchii și pentru a promova circulația sângelui, puterea de penetrare a electricității de frecvență medie este mai puternică decât electricitatea de joasă frecvență.

Timpul de contracție în MODUL 4 este de 9 secunde, timpul de relaxare este de 3 secunde

Timpul de contracție în MODUL 5 este de 11 secunde, timpul de relaxare este de 4 secunde

MODUL 6 are un timp de contracție de 13 secunde și un timp de relaxare de 5 secunde.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.