Aparat Analizor Corporal...

Aparat Analizor Corporal Multifuncțional Metatron 4025 Hunter Biorezonance Nls 18d 25d

In stoc
8.879,99 lei
cu TVA Livrare in 7-15 zile lucratoare


Credit module tbi bank 3.3.5

497.29 Lei x 24 rate

.

Metatronul care stă la baza sistemului de cercetare funcționează după principiul amplificării semnalului de inițiere cu dezintegrarea sistemelor metastabile implicate. Din punct de vedere fizic.

Metatronul este un sistem de oscilatoare electronice care rezonează la lungimea de undă a radiației electromagnetice a cărei energie este echivalentă cu energia care descompune legăturile dominante care mențin organizarea structurală a organismului cercetat.

Momentele magnetice ale curenților moleculari, afectați de câmpurile fizice externe, își pierd orientarea inițială, ceea ce provoacă nealinierea structurilor de spin ale electronilor delocalizați ai centrului de amestec al neuronilor cortexului.

O altă oportunitate minunată oferită de analiza NLS este testarea medicinală. Sistemul de investigare oferă o oportunitate unică de a înregistra fluctuațiile de frecvență ale oricărui preparat și de a le adăuga la multe mii deținute deja în baza de date.

Sistemul caută apoi un remediu care are cea mai apropiată caracteristică spectrală a procesului patologic și selectează cel mai eficient remediu. În lumina a ceea ce tocmai s-a spus, orice boală poate fi reprezentată ca o perturbare a sincronizării armonice în orice obiect biologic.

Descriere și domeniu de aplicare

Aparatul de prelucrare a datelor de analiză neliniară telemetrică „Metatron” (denumit în continuare „aparat”) poate fi utilizat pentru analiza neliniară a structurilor biologice și testarea suplimentelor biologic active. Aparatul poate fi, de asemenea, utilizat în centre de cercetare și unități de cercetare științifică.

Scop

Software-ul Metapathia-GR Hunter poate funcționa numai cu aparatul de prelucrare a datelor de analiză neliniară telemetrică „Metatron” și modificările ulterioare ale acestuia. Aparatul telemetric de procesare a datelor de analiză neliniară este compatibil cu calculatoarele de tip IBM și este destinat studierii reacției unui obiect biologic la diferite tipuri de impact informațional.

Aparatul este destinat să înregistreze modificările psihofizice în sistem și permite:

- Obțineți estimarea calitativă a stării funcționale într-o formă de analiză topică.

- Controlează eficacitatea și rezultatele diferitelor moduri de aplicare.

- Analizați dinamica modificărilor stării funcționale pe o perioadă de timp.

- Determinați nidusul inițial al încălcării funcționale.

- Estimarea caracterului modificărilor folosind sisteme expert.

- Estimarea caracteristicilor de bază ale homeostaziei biosistemului.

Informațiile despre o anumită stare temporară a unui obiect biologic sunt citite fără contact cu ajutorul unui senzor digital de declanșare, care a fost dezvoltat folosind tehnologii informaționale moderne și microcircuite care captează mici fluctuații ale semnalelor, evoluate din caracteristicile medii de zgomot statistic ale câmpurilor. , și convertită într-o secvență digitală, procesată cu ajutorul unui microprocesor pentru transmiterea acesteia prin cablu de interfață către computer.

Cerințele minime pe care trebuie să le aibă un computer compatibil sunt:

·         Sistem de operare: Win 7, Win 8/8.1, Win 10 (32/64-bit), XP, etc.

·         Procesor: cel puțin 1,40 GHz Pentium IV

·         Memorie cu acces aleatoriu: 512 Mb;

·         Placa video: SVGA High Color 1024x768 minim 8 Mb;

·         Cel puțin 1 GB de spațiu liber pe hard disk;

Sistemul funcționează după principiul amplificării semnalului de inițiere al structurilor metastabile în dezintegrare. Afectate de câmpul electromagnetic extern, momentele magnetice ale curenților moleculari din centrele de amestec ale celulelor nervoase ale cortexului, le determină să-și piardă orientarea inițială. Acest rezultat în nealinierea structurilor de spin ale acestor electroni delocalizați dă naștere la stări instabile sau metastabile în interiorul lor. Aceste condiții de dezintegrare acționează apoi ca semnal de inițiere.

În ceea ce privește fizica, aparatul este un sistem de oscilații electronice, care rezonează la lungimile de undă ale radiației electromagnetice. Energia lor fiind egală cu energia necesară pentru a sparge benzile dominante care mențin organizarea structurală a obiectului biologic.

Sistemul permite producerea unei activități bioelectrice prestabilite a neuronilor creierului și, cu această activitate de fundal, devine posibilă amplificarea selectivă a semnalelor, care înainte erau greu detectabile împotriva fluctuațiilor statice.

Informațiile despre condițiile temporare specifice ale organelor și țesuturilor sunt apoi colectate fără contact prin intermediul unui „senzor de declanșare”, dezvoltat cu ajutorul tehnologiei informaționale moderne și micro-circuitelor.

Senzorul detectează fluctuațiile slabe ale semnalului și le selectează din caracteristicile medii de zgomot statistic ale câmpului și le convertește într-o secvență digitală care este procesată de un microprocesor, care este apoi transmisă computerului prin cablul de interfață.

wufeng
Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.