Scaner corporal 9dnls Analizor de...

Scaner corporal 9dnls Analizor de sănătate corporală cuantic, biorezonanță cu plasma

In stoc
3.899,99 lei
cu TVA Livrare in 7-10 zile lucratoare


Credit module tbi bank 3.3.5

231.94 Lei x 24 rate

.

De multe secole, metodele naturale de vindecare dovedite, cum ar fi acupunctura, homeopatia și vindecarea cu plante, au folosit acest principiu cu mare succes. META-actionare se bazează pe această bază, dar într-o sinteză complet nouă, utilizând tehnologia computerizată și electronica modernă. Acest lucru face posibilă găsirea întotdeauna a frecvențelor potrivite, care sunt adaptate în mod specific pacientului și care sunt cele mai eficiente pentru sedinte. Sistemul transmite aceste informații de la computer către organism în cantități exact determinate și activează autovindecarea și eliminarea toxinelor.

Stiința modernă a ajuns foarte aproape de a dezvălui fenomenul intuiției și chiar mai misterios fenomen al clarviziunii. Ideea aici este că acesta nu este un miracol sau un har divin, ci vibrații electromagnetice de frecvență foarte joasă, care pot transmite informații în creierul uman, ocolind simțurile obișnuite. Din cele 10 milioane de unități de informații doar una este recunoscută, celelalte sunt fixate în subconștient. Informațiile din sfera subconștientului sunt extrase fie spontan, fie la nivel de stări neobișnuite, alterate de conștiință: hipnoză, visare, meditație sau în timpul primirii de psihotrope.

Întreaga lume, inclusiv rasa umană, este profund interconectată printr-o varietate de semnale informaționale. De aceea, tehnicile de obținere a informațiilor din sfera subconștientului, sunt recunoscute, deși modest, ca priorități în dezvoltarea stiinta si societatea in secolul urmator.

Aparatele de biorezonanță permit corpului să recunoască unde este în afara drumului, să restabilize căile de comunicare energetică internă și să se auto corecteze, oferind un impuls foarte ușor de stimuli electromagnetici specifici, care utilizează principiile semnalelor de biofeedback (EM) măsurate din locurile de acupunctură. Pur și simplu vă așezați pe un scaun și vă relaxați în timp ce primiți semnale de intensitate extrem de scăzută (EM) de la căști.

Ședințele sunt complet nedureroase și relaxante. (Biorezonanța echilibrează corpul ca acupunctura, dar fără ace.)

Practic, pur și simplu redirecționează energia cu vibrații pentru a ajuta corpul să scape de perturbări. Permițând astfel organismul să se vindece singur și să se armonizeze cu remisiunea spontană.

Aceste aparate sunt cel mai bine utilizate împreună cu implementarea unui stil de viață sănătos pentru a obține și menține o stare perpetuă de bine. Deoarece orice vindecare este auto-vindecare. Orice modalitate este doar un instrument pentru a ușura realizarea planului pentru un tine mai tânăr, mai sănătos și mai fericit!

Actionarea cu bioplasmă are ca scop corectarea echilibrului intro-corp deranjant și a radiațiilor electromagnetice corespunzătoare prin preparate informaționale (metazode).

Metazodele bioplasmei sunt combinații specifice de frecvențe găsite în rezonanță cu starea actuală de proastă sănătate (formele de undă patologice sunt inversate cu 180). Acestea pot fi primite de client prin intermediul Bioplasmei în sine sau transferate într-o matrice (apă, alcool, zahăr, parafină) pentru administrare orală pe parcursul unui curs de aplicare. Această metodă dacă aplicatia este similar cu cel utilizat în protocolul de aplicare NES-Pro și reprezintă o sferă largă de influență a acestui tip de preparat și absența efectelor secundare nocive și a contraindicațiilor în cazurile în care remediile convenționale sunt prescrise simultan.

Actionarea cu biorezonanță Bioplasma folosește plasarea strategică a inductorilor magnetici pe suprafața capului. Semnalele electromagnetice sunt transmise prin căști pentru a elimina blocajele din fluxul natural de energie al corpului. Sunt necesare mai multe sesiuni. Sesiunile multiple sunt utilizate, deoarece primele două sesiuni sunt folosite pentru a stabili un diagnostic al gradului de blocaj asociat cu boala pacientului. Conexiunile la computer înregistrează date pe măsură ce electrozii administrează aplicatiile.

wufeng
Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.