• -600,00 lei
Aparat  Ultrasunete Suyzeko,...
Aparat  Ultrasunete Suyzeko,...
Aparat  Ultrasunete Suyzeko,...

Aparat Ultrasunete Suyzeko, Incalzire, Ameliorarea Durerilor Ortopedice

1 Review-uri
In stoc
1.999,99 lei 2.599,99 lei -600,00 lei
cu TVA Timp de livrare 5-7 zile

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

PRODUS PE BAZA DE PRECOMANDA!

Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile: 1.999,99 lei

Credit module tbi bank 3.3.5

511.06 Lei x 4 rate

Este utilizată pentru leziunile legate de majoritatea țesuturilor moi, articulațiilor și spasmelor musculare. Deși are același nume, această ultrasunete nu este aceeași cu cea utilizată pentru diagnosticarea ecranului intern al corpului.

 

 

Principiul de  ultrasunete

1. Funcția mecanică: ultrasunetele au [micro masajul "substanței țesutului și celulei minuscule. Ar putea înmuia țesutul, îmbunătăți penetrarea, îmbunătăți metabolismul, favoriza circulația sângelui, stimula sistemul nervos și celula, reduce durerea.

2. Funcția de încălzire: formează căldură în timpul terapiei cu ultrasunete, deci este numită și „terapie cu diatermie cu ultrasunete”. este o încălzire profundă, care pătrunde sub mușchi. Astfel, terapia cu ultrasunete se aplică durerilor cronice ale țesuturilor moi, artritei, reumatismului.

3. Funcția de terapie fizică: pe baza funcției mecanice și de încălzire, va declanșa kinetoterapie.

a) Modificări ale concentrației de ioni de hidrogen: țesut inflamator însoțit de fenomen de acidoză, ultrasunetele pot face ca valoarea pH-ului să se schimbe la alcalin, astfel încât simptomele să fie reduse, bine pentru repararea inflamației.

b) Efecte asupra activității enzimei: ultrasunetele pot depolimeriza proteinele complexe în molecule organice comune, afectând activitatea multor enzime.

c) Sub acțiunea ultrasunetelor de înaltă intensitate, în țesut se pot forma mulți radicali liberi foarte activi. Pot accelera procesul redox în țesut și pot accelera procesul de creștere.

 

 


Ce sunt ultrasunetele terapeutice?

Ecografia emite unde sonore mici la o frecvență extrem de ridicată, care se află în afara auzului uman. Atunci când este aplicat pe zonele cu probleme din țesuturile moi și articulații, produce căldură care ajută la reducerea inflamației și la creșterea fluxului sanguin, pe lângă scăderea durerii, rigidității și spasmelor. Ecografia terapeutică se crede, de asemenea, că are un efect pozitiv asupra procesului de vindecare.

 

 

Cum funcționează ultrasunetele terapeutice?

În timp ce efectele și obiectivele sale sunt diferite de tehnologiile de screening cu ultrasunete, terapia cu ultrasunete este implementată în același mod. Procesul poate fi familiar dacă ați avut vreodată o examinare cu ultrasunete în trecut.

O sondă cu ultrasunete va fi trecută pe piele peste punctul de durere sau rănire. Vom aplica gel cu ultrasunete pe piele pentru a reduce frecarea și pentru a permite o mai bună transmitere a undelor cu ultrasunete. În ciuda căldurii adâncite a țesutului aplicată în timpul terapiei, veți simți de obicei căldură mică sau deloc.

1. Efect mecanic - vibrații de înaltă frecvență: ameliorarea durerii, înmoaie țesutul, îmbunătățește penetrarea, îmbunătățește metabolismul, favorizează circulația sângelui, stimulează sistemul nervos și celula.

 

2. Efecte de încălzire: încălzire profundă, pătrund sub mușchi. Se aplică durerilor cronice ale țesuturilor moi, artritei, reumatismului.

 

3. Efecte fizice și chimice - cavitație: pe baza funcției mecanice și de încălzire, va declanșa kinetoterapie.

 

a) Modificări ale concentrației ionilor de hidrogen: reduc inflamația.

b) Efecte asupra activității enzimei: afectează activitatea multor enzime.

c) în țesut se pot forma mulți radicali liberi foarte activi. Pot accelera procesul redox în țesut și pot accelera procesul de creștere.

 

 

Aspectul este simplu și generos, ecranul LCD este utilizat, iar funcționarea este ușor de înțeles și intensitatea este ajustată cu 5 trepte (0,8, 1,2, 1,6, 2,0, 2,5), timpul este de 5-30min, iar intervalul este de 5 minute.

 

 

Sistem de siguranta

 

Dispozitiv de protecție inteligent pentru controlul temperaturii anti-supraîncălzire, cu cinci trepte fiind reglabil (cu temperatură de inducție a termistorului, temperatura maximă nu depășește 50 ° C), mai sigur și mai sigur.

Dispozitivul de protecție anti-supracurent rezolvă efectiv problema că curentul este prea mare și curentul cauzat de diferența de contact este ridicat pentru a provoca deteriorarea instrumentului.

 

Specificatii Tehnice

Numele produsului

Mașină de terapie cu ultrasunete

Numele mărcii

Suyzeko

Serviciu post-vânzare

Piese de schimb gratuite

Funcţie

Ameliorarea durerii corporale și frumusețe

Cerere

Pentru uz comercial și de uz casnic

Culoare

Argint

Caracteristică

cu lumină de grup din spate și LCD

Voltaj

100-240V AC / 50HZ

Timp

5-30 minute reglabil

Intensitate

0,8-2,5 reglabil

Frecvență de funcționare ultrasunete

1,05 MHz ± 10%

Putere nominală de intrare

≤25W

Stilul fasciculului

≤3W / cm2

Dimensiune unică a ambalajului

38X30X15 cm

Greutatea brută unică

2,5 kg

Garanție

1 an

OEM

A sustine

1 Review-uri

Foarte bun
Am un cabinet fizio si am luat acst produs pentru a-l utiliza pe pacientii mei si pot spune ca este un produs foarte bun si pe care il utilizez foarte usor. Recomand!
la
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.