Aparat cervical Evertrac...
Aparat cervical Evertrac...
Aparat cervical Evertrac...
Aparat cervical Evertrac...
Aparat cervical Evertrac...
Aparat cervical Evertrac...

Aparat cervical Evertrac decompresie/elongare

Stoc epuizat
4.579,82 lei
cu TVA

Conform avizului ANMDM Nr. 6650/2019 acest produs intra in Clasa I Dispozitive Medicale!

ANMDMR

Dispozitivul de tracțiune cervicală EverTrac (CTD) este unitatea dvs. de tracțiune cervicală finală care poate fi folosită în siguranță în confortul casei dumneavoastră. Acest dispozitiv vă oferă o tracțiune sau o întindere eficientă către gât (zona cervicală) cu forță de tracțiune directă către occiput sau partea din spate a capului, pentru a reduce eficient încordarea pe maxilar și gât.

Acest CTD gata de utilizare EverTrac este diferit și mai bun decât ceea ce este disponibil în prezent pe piață (2015) și mai jos este doar câteva avantaje ale EverTrac CTD față de alte tipuri de CTD:

a) Tracțiunea fără efort poate fi obținută doar cu câteva rotații ale butonului de tracțiune. Tehnologia Direct Cable permite forța de tracțiune precisă și actuală nominală până la 50 lbs.

b) Doar „TURN” butonul de tracțiune cu doar aprox. 1 ~ 2 viraje și walla, acesta deja trage de partea din spate a gâtului!

c) EverTrac CTD NU necesită aer ca mediu pentru a conduce placa de bază. În schimb, Direct Cable Technology este utilizat pentru a vă oferi cea mai bună și cea mai precisă forță de tracțiune necesară, așa cum este prescris de medicul dumneavoastră sau de către personalul medical.

d) Deoarece dispozitivul nu necesită AER, nu există camera de gaz. Întoarceți butonul de tracțiune o dată până când scala ajunge la forța de tracțiune prescrisă de medicul dumneavoastră. După ce ați finalizat o sesiune, pur și simplu apăsați „Butonul de eliberare” și ați terminat.

Indicații de utilizare

Dispozitivul de tracțiune cervicală EverTrac este destinat să trateze o afecțiune musculo-scheletică sau neurologică a coloanei vertebrale cervicale pentru ameliorarea durerii, relaxarea spasmelor musculare și decomprimarea structurilor coloanei vertebrale.

Medicul sau profesionistul medical vă poate sfătui să vă bazați pe condițiile dumneavoastră. În funcție de starea fiecărui individ, dispozitivul de tracțiune cervicală EverTrac poate fi utilizat pentru a trata condițiile asociate mai jos:

Indicatii:

  • SPONDILOZA
  • HERNIE CERVICALA
  • DISCOPATIA VERTEBRALA CERVICALA
  • SINDROM VERTIGINOS
  • TORTICOLIS

Se recomanda 15-20 minute de elongare moderata de 2 -3 ori / zi.

Dispozitiv medical clasa I recomandat conform avizului Nr. 6650/2019

ANMDMR

1357482978
Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.