Aparat cu ultrasunete YGRK ,...
Aparat cu ultrasunete YGRK ,...
Aparat cu ultrasunete YGRK ,...
Aparat cu ultrasunete YGRK ,...
Aparat cu ultrasunete YGRK ,...
Aparat cu ultrasunete YGRK ,...
Aparat cu ultrasunete YGRK ,...
Aparat cu ultrasunete YGRK ,...

Aparat cu ultrasunete YGRK , Reumatologie, Ortopedie, alb

2 Review-uri
In stoc
1.199,99 lei
cu TVA

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!


Credit module tbi bank 3.3.5

310.64 Lei x 4 rate

Este recomandat si folosirea unui gel conductor.  Acest produs se livreaza fara gel conductor se poate achizitiona separat.

Aparat YGRK cu ultrasunete, Reumatologie, alb

Beneficiile ultrasunetelor

·        Efectul antalgic – Efectul antalgic este în fapt o consecință a tuturor celorlalte componente cumulate ale ultrasunetelor și datorită faptului că celelalte componente sunt eficiente atunci va apărea și analgezia. În mod direct vorbind, analgezia se produce prin energia termică degajată odată cu ultrasunetele, iar această energie termică va fi absorbită de ganglioni și de terminațiile nervoase care nu vor mai transmite senzația de durere.

·        Efectul metabolic – Efectul metabolic este poate cea mai amplă componentă a terapiei cu ultrasunete și anume că prin ultrasunete se va declanșa o eliberare amplă de mastocite, care vor produce histamine în exces. Aceste histamine sunt folosite în special în reacțiile alergice pentru a estompa efectul agresiv asupra antigenului și eficientizarea acțiunii împotriva antigenului.

·        Efectul miorelaxant – Efectul miorelaxant înseamnă reducerea spasmelor musculare. În cazul unor dureri musculare acestea sunt cauzate și de către o tensiune suplimentară constantă la nivelul musculaturii scheletice care este menținută sub presiune și la care există o serie de contracturi involuntare și care cauzează durere.

·        Efectul de refacere osoasă – În fracturi, fisuri osoase sau alte patologii osteo-articulare de tipul sinovitelor, osteo-tendinitelor. În cazul țesutului osos acesta are o reacție specifică la aceste ultrasunete deoarece la doze mici de ultrasunete, acesta va forma o serie de celule osoase tinere cu rol modelator, denumite osteofite și care este reacția încălzirii osoase accentuate.

Cum funcționează ultrasunetele?

Undele sunt generate cu ajutorul efectului piezoelectric ce-și are originea în vibrația cristalelor din interiorul capului probei ultrasonice. Undele pătrund prin piele în țesuturi, unde provoacă mici vibrații locale, în mod special în țesuturile ce conțin colagen. Vibrațiile continue vor provoca un efect termic profund, fără însă ca pacientul să resimtă această căldură. Efectele termice pot provoca o îmbunătățire a extensibilității ligamentelor, tendoanelor și a capsulei articulare. În situațiile în care nu se dorește un efect termic, precum în leziunile recente ce implică procese inflamatorii acute, undele pot fi transmise pulsatil și nu continuu.

Conform sondajelor, persoanele de vârstă mijlocie și persoanele în vârstă reprezintă o proporție mare de pacienți cu dureri de genunchi în țara noastră.  Este bine să acordați atenție sănătății articulațiilor genunchiului.

Aparatul cu fizioterapie cu ultrasunete Jacchi, vibrează generând sunet de înaltă frecvență

Produce un efect de masaj fin, astfel încât durerea să poată fi ușurată în mod eficient .

Frecvență duală inteligentă cu 3 trepte de viteză reglabile.

3MHZ: Micromasează țesutul de 3 milioane de ori pe secundă pentru ameliorarea țesutului superficial (aproximativ 27mm)

1MHZ: 1 milion de micromasaje pe secundă pentru ameliorarea țesuturilor profunde (aproximativ 82mm).

Durerile de genunchi sunt cauzate in mare parte de frig

Articulațiile genunchiului persoanelor de vârstă mijlocie și vârstnice sunt atenuate la bătrânețe și sunt vulnerabile la umezeala și frig.  Undele ultrasonice generate au o pătrundere puternică în corpul uman, iar căldura caldă radiază din interior spre exterior, calmând spațiul articular.

Protecție constantă a temperaturii

1-15 minute reglare temporizată

De ce 5-15 minute de utilizare?

În procesul de utilizare, dozele excesive de ultrasunete pot cauza deteriorarea organismului iar o doză prea mică de ultrasunete nu va funcționa.  Cercetările arată că 5-15 minute este cel mai potrivit interval de timp.

2 Review-uri

Recomad!
recomand isi face treaba pret bun
la

Foarte bun
Am primit comanda foarte rapid, il folosesc de o saptamana si deja se vede o imbunatatire la nivelul genunchiului unde mi-a diminuata inflamatia si durerea. Recomand!
la
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.