• -2.000,00 lei
Aparat Magneto cu Pulsatii, Recuperare

Aparat Magneto cu Pulsatii, Recuperare

In stoc
12.999,99 lei 14.999,99 lei -2.000,00 lei
cu TVA Livrare in 7-10 zile lucratoare

Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile: 14.999,99 lei

Credit module tbi bank 3.3.5

685.14 Lei x 24 rate

l Principiul RMN pulsat și tehnologia de inducție electromagnetică de foarte joasă frecvență, tehnologia de control al câmpului electromagnetic spațial

l Distribuția sarcinii pe suprafața membranei a fost modificată pentru a corecta indicii teologici ai sângelui, a îmbunătăți funcția de vasodilatație și a promova circulația sângelui

l Îmbunătățirea sângelui muscular osos și a altor stări patologice. , microcirculația țesuturilor patologice este corect reparată.

PMT (Pulsed Magnetic Therapy Machine) este proiectat prin simularea principiului RMN cu puls și combinând tehnologia spațială de inducție electromagnetică de frecvență extrem de joasă și tehnologia de control al câmpului electromagnetic prin matrice de reorganizare multi-array. noul potențial membranar generat de membranele celulare pentru intervenția membranei celulare pentru a corecta indicele hemoreologic și a promova vasodilatația promovează circulația sângelui și ameliorează stările patologice ale.

Printre altele, „oase” mușchii și sângele și repararea microcirculației țesuturilor bolnave? Proiectat cu câmp magnetic de frecvență reglabil de la 0. 1 până la 30 Hz și puterea câmpurilor magnetice mai mică de 40μt... Acest instrument adoptă și operarea interfeței modulare în expresie fizică simplă. Rapid și sigur pentru tratament? Nu doar acest instrument pentru că nu există nicio traumă sau deteriorare a celulelor normale sub tratament, dar are și efecte evidente ale tratamentului.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.