Camera Criogenica de terapie CryoStar...
Camera Criogenica de terapie CryoStar...
Camera Criogenica de terapie CryoStar...
Camera Criogenica de terapie CryoStar...
Camera Criogenica de terapie CryoStar...
Camera Criogenica de terapie CryoStar...
Camera Criogenica de terapie CryoStar...

Camera Criogenica de terapie CryoStar grand

In stoc
240.000,00 lei
cu TVA Livrare in 15-25 zile lucratoare

Cere Oferta

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Crioterapia cu azot lichid este o tehnica speciala de distrugere si/sau indepartare a leziunilor cutanate inestetice sau precanceroase. Procedura consta in aplicarea unor cantitati mici de azot lichid pe diferite zone ale pielii. Azotul lichid este extrem de rece si ingheata orice tesut viu cu care vine in contact. Tratamentul actioneaza prin inghetarea si apoi autoeliminarea formatiunilor nedorite de pe piele.

Puteti găsi o mulțime de oferte pe piață pentru camere de crioterapie. Dar care este diferența între CryoStar și alții? În cele mai multe cazuri, camerele criogenice oferite de concurenții noștri, dezvoltate pe o platformă învechită, lansată acum peste 25 de ani este încă folosită de concurenți. Prin urmare, clienții ar putea întâlni o mulțime de camere criogenice similare într-un design cubic de modă veche. Unii concurenți au încercat să introducă noi tehnologii în echipamentele lor, cum ar fi camere termice, wi-fi și pulverizare indirectă cu azot în mijlocul camera criogenica, ceea ce a făcut ca produsul lor să nu fie rezonabil scump. MedStar a dezvoltat un sistem modern, camera criogenica cu cele mai recente funcționalități și acceptabile preț, capabil să distrugă monopolul stabilit a camerelor criogenice de modă veche. În 2019, după cercetare extinsă și muncă asiduă a celor mai buni designeri și tehnicieni, punem la vânzare cele mai avansate modelele CRYOSTAR cryosauna Simple și Grand. în doar puțin timp, CryoStar a devenit un bestseller pe piețele mondiale. De-a lungul ultimilor ani, compania a produs mai mult de jumătate de mie de unități de camera criogenica, care au fost instalate cu succes și continuă să funcționeze fără probleme în mai mult de 50 de țări. CryoStar este cel mai recent model disponibil pe piață și a adunat toate punctele forte din industria crioterapiei. CryoStar are un design futurist modern, cu un exterior ergonomic și interior funcțional. Aceste modele sunt superioare tuturor celor concurente datorită integrării lor tehnologie.

Functii: Tehnologia injecției indirecte de azot și amestec de aer prin un sistem de duze de platină; lift automat cu o greutate maxima de 150Kg; deschidere a usii automata, folosind un buton si o telecomanda; meniu de software MedStarCom V1.11 PRO; buton de oprire de urgenta. Temperatura minima -180 de grade celsius. Temperatura maxima -120 de grade celsius.

Camera de crioterapie cu monitor termic si senzor de oxigen.

Camere de crioterapie pe bază de azot lichid. Utilizarea echipamentului potrivit pentru crioterapie transformă știința expunerii întregului corp uman la temperaturi ultra-scăzute pentru refacerea sistemelor circulator, nervos și energetic într-o tehnologie eficientă de vindecare. Conform cercetărilor științifice și medicale, eficiența optimă a procedurilor de crioterapie pentru întregul corp se realizează prin plasarea corpului la temperaturi de până la 120-170 FO C (-184-280F) timp de 1-3 minute, reducând temperatura suprafeței pielii. . Pulsuri de aer aplicate scurte, extrem de reci, neinvazive, îndreptate către corpul uman, provoacă reacții fiziologice care promovează tratamentul și recuperarea, care sunt utilizate în multe domenii, precum cosmetologie, reabilitare sportivă și medicină.

Tehnologia de pulverizare indirectă cu azot care folosește duze de injecție cu platină în centrul camerei criogenetice, care ajută la reducerea consumului de azot la 3-5 litri pe sesiune și previne rănirea datorată hipotermiei sau aportului direct de azot lichid în criosauna. Această tehnologie inovatoare, dezvoltată de specialiștii de frunte ai companiei noastre, ajută la obținerea unei distribuții uniforme a azotului în interiorul camerei și la reținerea temperaturii scăzute pentru toate părțile corpului. Deschidere automata a usii prin telecomanda sau buton montat pe usa. CryoStar este o cameră de crioterapie unică cu o astfel de funcționalitate

- Cele mai recente ecrane tactile 10.1 și meniu actualizat cu 3 programe automate și 1 program manual

Instalare și utilizare ușoară

Cameră cu viziune termică și senzori de nivel de oxigen montați 

Afișaj video mare de 21 inchi deasupra, cu opțiuni Wi-Fi și TV.

Nu necesită service sau întreținere specială, doar puneți recipientul cu azot

Piese de înaltă calitate fabricate în Europa și SUA, precum și durata lungă de viață a echipamentului.

Modelele simple și grozave pot satisface nevoile oricărui client care caută cel mai bun preț și cele mai noi funcții

- Cel mai recent design și caracteristici noi. Combinația de sticlă și plastic într-un design modern luxos.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.