• -100,00 lei
AntiSforait SnorePod
AntiSforait SnorePod
AntiSforait SnorePod
AntiSforait SnorePod
AntiSforait SnorePod
AntiSforait SnorePod
AntiSforait SnorePod
AntiSforait SnorePod

AntiSforait SnorePod

2 Review-uri
In stoc
499,99 lei 599,99 lei -100,00 lei
cu TVA

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile: 499,99 lei

Credit module tbi bank 3.3.5

135.28 Lei x 4 rate

Tehnologia device ului patentată utilizează un stimulator muscular plasat confortabil sub bărbie în timp ce dormiți. Senzorii din dispozitiv vor detecta și colecta automat date când sforăiți.

Când aparatul identifică în mod inteligent zgomotul cauzat de sforăit, emite micro impulsuri către mușchii de sub bărbie, variind de la slab la puternic. Acest lucru va ghida mușchiul din jurul gâtului pentru a strânge, ceea ce duce la deschiderea căilor respiratorii.

Te poate ajuta să rezolvi complet problema sforăitului, dar și să elimini stresul, lipsa de somn, dificultățile de respirație, etc., astfel încât să poți dormi relaxat și confortabil, fără a te împiedica.

Potrivit pentru toate tipurile de scene (dormitor, birou, cămin, tren de mare viteză etc.) După identificarea cu succes a sforăitului, dispozitivul va emite o micropulsa de 10 Hz 60 Hz ca procedură fizică (slabă la puternică). Aceasta stimulează contracția musculară a gâtului pentru a regla starea respiratorie a utilizatorului.

Cum actioneaza:

Mușchii laringelui sunt stimulați de curentul de joasă frecvență pentru a stimula contracția și a obține efectul prevenirii și reabilitării.

Produsul intervine fizic cu micro-sunete și micro-vibrații la 36 de niveluri, când intervenția are succes, țesutul moale din partea din spate a gâtului se va contracta și se va strânge pentru a deschide calea respiratorie mai largă, astfel încât să respirați lin și astfel să opriți sau să diminuați sforăitul.

După o perioadă de utilizare, mușchii gâtului sunt strânși treptat prin exerciții fizice și nu vor mai fi relaxați, prin urmare, veți opri sforăitul sau diminuarea frecvenței sforăitului, atunci depinde de dvs. dacă veți continua să utilizați acest produs.

Cum functioneaza:

Aparatul adoptă tehnologii de conducere osoasă și recunoaștere a sunetului pentru a recunoaște cu exactitate sforăitul. La recunoașterea cu succes a sforăitului, dispozitivul emite 10Hz-60Hz de micro impulsuri ca formă de intervenție fizică (variind de la slab la puternic). Acest lucru stimulează mușchii gâtului să se contracte pentru a ajusta starea respirației utilizatorului / utilizatorului.

Adopta tehnologia de stimulare a nervilor electrici transcutanati (TENS) pentru a opri eficient sforaitul Stimulatorul inteligent al mușchilor electronici a fost testat de peste 60 de sforătoare de la Universitatea de Știință și Tehnologie din sudul Folosind tehnologia TENS pentru a stimula mușchii respiratori, s-a dovedit că reduce efectiv numărul de sforăit și chiar încetează sforăitul cu totul, permițându-vă. să dormi liniștit!

1890612572342
2 Review-uri

Excelent!
Produsul este foarte bun pentru a elimina sforaitul. sotia mea este foarte incantata!!
la

Gabriel M.
Un produs bun, Functioneaza asa cum este descris. Multumesc. Recomand.
la
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.