• -100,00 lei
Aparat Laser tip USB Cozing-USBO3...
Aparat Laser tip USB Cozing-USBO3...

Aparat Laser tip USB Cozing-USBO3 pentru ingrijire Orala , 625Nm±20

In stoc
329,99 lei 429,99 lei -100,00 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile: 329,99 lei

Credit module tbi bank 3.3.5

92.69 Lei x 4 rate

Lumina roșie, numită și fotobiomodulare sau terapie cu lumină de nivel scăzut, este procesul de difuzare a lungimii de undă concentrate de lumină naturală în piele pentru a trata diverse afecțiuni și afecțiuni și pentru a îmbunătăți altfel funcționarea celulelor.

 

Procedura utilizează de obicei diode emițătoare de lumină (LED) pentru a furniza în siguranță lumină roșie și infraroșie apropiată (NIR) adânc în piele către celule, unde declanșează o reacție biochimică care permite mitocondriilor să folosească oxigenul mai eficient pentru a produce adenozin trifosfat (ATP).

 

Unul dintre efectele bine documentate ale creșterii producției de ATP este îmbunătățirea circulației sângelui. Acest lucru creează un ciclu pozitiv în care fluxul sanguin crescut permite oxigenului să ajungă la cellule intr-o cantitate mai mare. Mitocondriile, având acces mai ușor la oxigen, sunt apoi capabile să crească și mai mult producția de ATP și așa mai departe.

 

Motivul pentru care cercetătorii au fost interesați inițial de acest lucru este că, spre deosebire de stratul de smalț al dinților, stratul de dentina se regenerează de-a lungul vieții printr-un proces numit dentinogeneză. Unii cred că lumina roșie are potențialul de a îmbunătăți atât viteza, cât și eficacitatea acestui proces, lucrând pentru a îmbunătăți metabolismul în odontoblaste - celulele dinților responsabile de dentinogeneză.

 

Dureri de dinți: lumină roșie comparabilă cu analgezicele obișnuite?

1. Terapia cu lumină roșie este bine studiată pentru problemele durerii. Acest lucru este valabil pentru dinți, la fel de mult ca în orice altă parte a corpului. De fapt, stomatologii folosesc lasere de nivel scăzut în clinici în acest scop exact.

2. Lumina roșie nu ajută doar la simptomele durerii, spunând că de fapt ajută la diferite niveluri la tratarea cauzei (după cum am menționat deja - potențialul ucide bacteriilor și reconstruiește dinții etc.).

 Model: COZING-USBO3

Simptome COZING-USBO3:

1.Dinți sensibili (hipersensibilitate la dentină)

2. Leziuni ale dintelui si oaselor

3. Numărul de bacterii (bacteriile care cauzează carii)

4.afte bucale/candidoză

5.Inflamația gingiilor și răni bucale în țesuturile moi

6. Recuperarea după intervenții chirurgicale (gingii și oase ale maxilarului)

7.Ameliorarea durerii de dinți

8.Eliminați inflamația

Care este parametrul tehnic al COZING-USBO3?

imagine.png

Care este avantajul COZING-USBO3?

1.Portabil 

2.Compact 

3.Se poate conecta la mobil (3 mufe ca opțiuni) 

4. Conectați, apoi ledul va ieși automat. 

5. Terapie bactericidă fotodinamică Terapie cu lumină Led, fără reacții adverse.

6.Bactericid și antl-inflamație, reabilitare kinetoterapie. 

7.Nu este necesară medicația pe termen lung și nu este afectată de complianța pacientului; timp scurt, efect rapid, durere mică

Sensibilitatea dinților: poate ajuta lumina roșie?

A avea un dinte sensibil este stresant și reduce direct calitatea vieții – persoana afectată nu mai poate să se bucure de lucruri precum înghețata și cafeaua. Chiar și doar respirația pe gură poate provoca durere. Majoritatea persoanelor afectate au sensibilitate la frig, dar o minoritate au sensibilitate la cald, care este de obicei mai gravă.

Există zeci de studii privind tratarea dinților sensibili (alias hipersensibilitatea dentinei) cu lumină roșie și infraroșie, cu rezultate interesante. Motivul pentru care cercetătorii au fost interesați inițial de acest lucru este că, spre deosebire de stratul de smalț al dinților, stratul de dentina se regenerează de-a lungul vieții printr-un proces numit dentinogeneză. Unii cred că lumina roșie are potențialul de a îmbunătăți atât viteza, cât și eficacitatea acestui proces, lucrând pentru a îmbunătăți metabolismul în odontoblaste - celulele dinților responsabile de dentinogeneză.

Dureri de dinți: lumină roșie comparabilă cu analgezicele obișnuite?

1. Terapia cu lumină roșie este bine studiată pentru problemele durerii. Acest lucru este valabil pentru dinți, la fel de mult ca în orice altă parte a corpului. De fapt, stomatologii folosesc lasere de nivel scăzut în clinici în acest scop exact.

2. Lumina roșie nu ajută doar la simptomele durerii, spunând că de fapt ajută la diferite niveluri la tratarea cauzei (după cum am menționat deja - potențialul ucide bacteriilor și reconstruiește dinții etc.).

CAUZE COMUNE ALE SĂNĂTĂȚII ORALE PRECAE

  • Stilul de viață nesănătos: acesta poate include obiceiuri proaste de periaj și ață dentară. De asemenea, poate include factori de risc precum fumatul, consumul de alcool, consumul excesiv de zahăr și lipsa de apă.

  • Sărăcia: Majoritatea procedurilor dentare, inclusiv curățeniile, nu sunt acoperite de Medicare. Mulți oameni pur și simplu nu își pot permite să plătească din buzunar pentru curățări, plombe, extracții dentare și altele asemenea, ceea ce duce adesea la dinți și gingii nesănătoase. În plus, mulți oameni care trăiesc sub pragul sărăciei nu au acces la opțiuni alimentare sănătoase sau chiar la apă curată în cazuri extreme, ceea ce le poate înrăutăți și mai mult sănătatea orală.

  • Diabet: Persoanele cu diabet zaharat au mai multe șanse de a avea probleme orale, în special boli ale gingiilor, din cauza scăderii fluxului de sânge către gingii. Glicemia mai mare poate usca, de asemenea, gura, permițând bacteriilor să înflorească.

  • Unele tipuri de cancer: multe tipuri de cancer, precum și tratamentele lor, pot cauza o serie de probleme de sănătate orală, inclusiv gura uscată, saliva îngroșată, carii dentare, dificultăți la înghițire, infecții, inflamarea mucoasei gurii și bolile gingiilor. 

  • HIV/SIDA: Deoarece HIV afectează sistemul imunitar, poate cauza multe probleme de sănătate orală, inclusiv pierderea dinților, boala ulcerativă a gingiilor, uscăciunea gurii, gingivita, afte, focare de herpes simplex și sarcomul Kaposi oral (creșterea anormală a țesutului canceros). printre alții. 

  • Osteoporoza: Osteoporoza poate provoca leziuni ale maxilarului, care susține dinții. Acest lucru, la rândul său, poate duce la pierderea dinților. Pierderea densității osoase la nivelul maxilarului face, de asemenea, osul mai susceptibil la bacterii, crescând riscul bolii parodontale. 

CE ESTE TERAPIA CU LUMINĂ ROȘIE?

1. Terapia cu lumină roșie, numită și fotobiomodulare sau terapie cu lumină de nivel scăzut, este procesul de difuzare a lungimii de undă concentrate de lumină naturală în piele pentru a trata diverse afecțiuni și afecțiuni și pentru a îmbunătăți altfel funcționarea celulelor. 

2. Tratamentul utilizează de obicei diode emițătoare de lumină (LED) pentru a furniza în siguranță lumină roșie și infraroșie apropiată (NIR) adânc în piele către celule, unde declanșează o reacție biochimică care permite mitocondriilor să folosească oxigenul mai eficient pentru a produce adenozin trifosfat (ATP).

3.ATP este o moleculă care transportă energia în celulele corpului. Cunoscută și ca moneda energetică a organismului, este responsabilă pentru întreaga activitate celulară. Și din diverse motive - vârstă, boală, obiceiuri de viață proaste - producția de ATP poate scădea, ceea ce poate avea efecte dăunătoare asupra oricărui număr de organe și țesuturi - inclusiv dinții și gingiile. 

Unul dintre efectele bine documentate ale creșterii producției de ATP este îmbunătățirea circulației sângelui. Acest lucru creează un ciclu pozitiv în care fluxul sanguin crescut permite mai multor oxigen să ajungă la celule. Mitocondriile, având acces mai ușor la oxigen, sunt apoi capabile să crească și mai mult producția de ATP și așa mai departe. 

3. Terapia cu lumină roșie declanșează și o reacție numită hormesis. Termenul este derivat din cuvântul grecesc hormàein, care înseamnă „a excita” sau „a pune în mișcare”, și este destul de potrivit. Teoria este că doze mici de toxine pot avea un efect benefic asupra organismului. Cercetările arată că terapia cu lumină roșie exercită temporar un stres oxidativ ușor asupra mitocondriilor, care trimite un semnal celulelor pentru a-și activa sistemele de apărare. Acest răspuns antiinflamator și antioxidant vă întărește în cele din urmă celulele, făcându-le cu atât mai capabile să producă energie. 

Pachet:

Unitate principală cu cablu USB*1+carte manuală*1+cutie cadou*1

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.