Aparat Recuperare de tip Compresa...

Aparat Recuperare de tip Compresa Rece pentru Umar

In stoc
1.499,99 lei
cu TVA Livrare in 7-10 zile lucratoare


Credit module tbi bank 3.3.5

375.78 Lei x 4 rate

.

Aparatul  folosește gravitația sau pompa de circulație electrică pentru a furniza apă rece la manșete specifice anatomic. Sistemul Cryo/Cuff este simplu și eficient, constând din doar două părți de bază: răcitorul și manșeta. Răcitorul este umplut cu apă de la robinet și gheață, manșonul este aplicat și conectat la răcitor, iar răcitorul este ridicat deasupra manșonului. Apa rece liniștitoare învăluie zona afectată și reduce umflarea și oferă ameliorarea durerii.  

Principiul de funcționare

Frigiderul este umplut cu apă și gheață, iar manșonul este plasat pe partea deteriorată. Înălțarea răcitorului forțează curgerea apei rece în manșetă și comprimă partea deteriorată. Cu cât răcitorul este mai sus deasupra piesei deteriorate, cu atât mai multă apă va curge în furtun. (sau utilizați sistemul electronic de circulație pentru a pompa automat apă cu gheață în manșon și pentru a circula)

Aplicațiile

Manșeta criogenică din seria Evercryo cu răcitor este un nou dispozitiv medical care combină compresia cu frigul pentru a controla umflarea, edemul, hematom, hemartroza și durerile articulare. Simplitatea designului și ușurința de operare îl fac ideal pentru instituții medicale, operație plastică, gimnaziu, acasă etc. După cum urmează:
L operativ
L chirurgie plastică L
Chirurgie generală
L proceduri artroscopice
L proceduri reconstructive
L durere cronică
L kinetoterapie

Utilizarea

1. Pregătiți răcitorul de lichid: Conectați tubul albastru la răcitor. Adăugați apă rece pe linia interioară a răcitorului, apoi adăugați gheață în partea de sus a răcitorului. Așteptați 5 minute cu agitare ocazională pentru a răci apa.

2. Aplicați manșeta: Aplicați întotdeauna vid. Fixați cureaua superioară, bine, dar nu strânsă. Reglați deschiderea frontală astfel încât manșeta să se potrivească peste zona ușor deteriorată. Fixați cureaua inferioară lejer. Nu întinde elasticul.

3. Umpleți și presurizați: conectați tubul la manșetă. Deschideți orificiul de ventilație de pe frigider. Ridicați răcitorul și țineți-l timp de aproximativ 30 de secunde pentru a presuriza manșeta. Răcitorul poate fi deconectat prin apăsarea clapei metalice de pe deconectarea rapidă, în timp ce răcitorul este ridicat pentru a etanșa presiunea.

4. Răcire: Răciți apa o dată pe oră sau după cum este necesar. Conectați tubul, coborâți frigiderul și apa fierbinte se scurge din furtun în frigider. Așteptați câteva minute pentru ca apa să se amestece cu gheața și să se răcească din nou, apoi ridicați răcitorul și repetați procesul de umplere. (Pasul 3). 

Elaine Zhou
Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.