Saltea cu Infraroșu, Pietre Pretioase

Saltea cu Infraroșu, Pietre Pretioase

In stoc
5.680,99 lei
cu TVA


Credit module tbi bank 3.3.5

320.04 Lei x 24 rate

Ce este ametistul?

Ametistul natural este cunoscut pentru calitățile sale relaxante. Ametistul corespunde Sahasrara Cakra, care ajută la concentrare, rezistență la insomnie, ameliorează stresul și ajută la ameliorarea migrenelor, durerilor de cap și a tuturor disconfortului cauzat de stres. De asemenea, simbolizează sănătatea, norocul și libertatea de rău, cu capacitatea de a elibera ioni negativi și razele infraroșii îndepărtate.

Ce este lapis lazuli?

Ca o piatră prețioasă străveche, lapis lazuli a fost iubit de oameni din întreaga lume. În China antică, Egiptul antic și Grecia antică erau considerate soiuri prețioase de jad. Lapislazuli corespunde chakrei ajna a corpului uman și ajută la tratarea insomniei, a durerilor de cap, la calmarea dispoziției și la scăderea tensiunii arteriale. Lapis lazuli poate, de asemenea, ameliora oboseala ochilor și poate proteja vederea.

Ce este calcedoniul albastru?

Calcedonia albastră este bine cunoscută ca o bijuterie frumoasă, este formată din fluidul hidrotermal la temperatură joasă, care conține silicat, precipitat în blocul de rocă din Andezit. Calcedoniul albastru corespunde chakrei gâtului. Îmbunătățire bună a faringitei cronice, a cavității bucale, a corpului tiroidian și a plămânilor.

Ce este aventurinul verde?

Jadul de aventurină verde este un fel de aventurină, care este verde pentru că conține mica crom. Aventurina verde corespunde Chakrei Inimii. Contactul pe termen lung îi poate menține pe oameni fericiți și poate ameliora stresul. De asemenea, ameliorează boala inimii și a sistemului pulmonar. Aventurina verde poate suplimenta și oligoelementele și mineralele necesare organismului uman.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.