• -700,00 lei
Aparat Anti-insomnie, Anxietate,...
Aparat Anti-insomnie, Anxietate,...
Aparat Anti-insomnie, Anxietate,...
Aparat Anti-insomnie, Anxietate,...
Aparat Anti-insomnie, Anxietate,...
Aparat Anti-insomnie, Anxietate,...
Aparat Anti-insomnie, Anxietate,...

Aparat Anti-insomnie, Anxietate, stres, depresie Artromedicale

In stoc
499,99 lei 1.199,99 lei -700,00 lei
cu TVA

   Schimbați nu numai nivelurile de putere

Dar și nivelurile de frecvență!!

Poate ajuta în tratamentul stresului, anxietății și insomniei! 

Poate fi folosit pentru a stimula nervul vag.

Un tratament fără medicamente pentru insomnie, anxietate și depresie, fără efecte secundare.

Aparatul pentru tratarea insomniei Artromedicale adoptă terapia CES. CES este abrevierea Cranial Electrotherapy Stimulation, și anume „Stimularea cu electroterapie craniană”. Aceasta se face prin intermediul microcurentului de intensitate scăzută pentru a stimula difuzia sistemul limbic al creierului cu frecvență; acesta imbunătățește undele cerebrale anormale și accentueaza somnul profund al pacientului. Totodata, stimuleaza secretia creierului de nourohormoni care pot regla cogniția emoțională a oamenilor și diverse activități fiziologice, pentru a obține tratamentul adjuvant al bolilor insomniei și neurasteniei.

Indicat pentru:

  •  Scăderea energiei și oboselii
  • Somn excesiv sau insomnie
  • Tristete persistenta
  • Sentimente de lipsă de speranță
  • Sentimente de lipsă de valoare și / sau neputință
  • Pierderea interesului pentru activități și hobby-uri, inclusiv pentru sex
  • Neliniște și iritabilitate
  • Îngrijorare cronică și nefondată
  • Atacuri de panică repetate și aleatorii
  • Aceste simptome sunt de obicei asociate cu tulburare depresivă majoră, tulburare bipolară, tulburare depresivă persistentă și tulburare de anxietate generalizată.

Principiul aparatului de tratare a insomniei CES este de a stimula sistemul creierului (CES) cu unde și frecvență special concepute pentru a influența și a îmbunătăți undele cerebrale anormale, influentand astfel creierul sa controleze emoția umană și diverse activități fiziologice. Astfel se amelioreaza treptat insomnia, depresia, anxietatea, căderile nervoase, slăbiciunea, durerile de cap și ameliorează stresul fizic și mental.

CES stimulează creierul să producă serotonină în timp ce scade cortizolul (hormonul stresului). stimulează ușor creierul să producă serotonină și alte substanțe neurochimice responsabile de o bună dispoziție și un somn sănătos. permite creierului să producă în mod natural serotonină, îmbunătățind în același timp capacitatea creierului de a regla sistemul limbic. Dovedit în mai multe studii publicate, anxietate și insomnie, precum și dureri cronice atunci când sunt utilizate pe corp

Cum funcționează pentru insomnie?

Insomnia începe în creierul dvs., unde semnalele electrochimice numite neurotransmițători controlează dacă suntem adormi sau trează. CES modulează în siguranță semnalele electrochimice din creier, readucând aceste semnale în echilibru cu electroterapia.

Cum funcționează pentru depresie și anxietate?

Stările voastre și emoțiile, inclusiv anxietatea, sunt controlate de semnale electrochimice din creier. Când aceste semnale nu funcționează corect, hormonii și neurotransmițătorii care vă reglementează emoțiile pot deveni dezechilibrat. Aparatul CES folosește impulsuri electrice de joasă frecvență pentru a stimula creierul, a transfera semnalul către creier și a-l relaxa. Cum funcționează pentru durere (dureri de cap cronice și migrenă)? Senzatia de durere este transmisa prin corpul tau de miliarde de celule nervoase special concepute pentru a transmite mesajele de durere prin semnale electrochimice. Acest dispozitiv de electroterapie utilizează o formă de undă microcurentă care modulează în mod eficient semnalele din interiorul celulei pentru a oferi o ameliorare semnificativă a durerii și o gestionare fără medicamente.

Ghid de utilizare

1. Pregătirea înainte de utilizare: înainte de tratament, vă rugăm să curățați pielea lobului urechii, apoi lipiți partea electrică pe foaia metalică a padului de tratament și fixați padurile pe ambii lobi ai urechii. Aparatul de tratament nu va funcționa normal dacă nu sunt conectate ambele paduri.

2. Pornire: Apăsați lung tasta pornit/oprit, ecranul LCD afișează timpul de tratament și intensitatea puterii.

3. Utilizare: Ecranul afișează timpul de tratament „20:00”. „Hz înseamnă frecvența pulsului de tratament. T înseamnă curentul pulsului de tratament. Vă rugăm să apăsați mai întâi tasta „Mod”, apoi apăsați tasta „Putere +” „Putere -” pentru a regla intensitatea curentului pulsului. Reglarea intensității puterii este împărțită în 6 niveluri, dintre care „L” este cel mai scăzut nivel și „H” este cel mai înalt nivel. Vă rugăm să nu alegeți cea mai mare intensitate de putere la începutul tratamentului. După ce porniți dispozitivul, vă rugăm să reglați mai întâi intensitatea puterii, apoi apăsați ușor tasta pornit/oprit. Vă rugăm să rețineți că pe afișaj apare o numărătoare inversă.

! Intensitatea excesivă a puterii tratamentului poate cauza utilizatorului senzatii de ameteala și greață. În această situație, vă rugăm să optati pentru scăderea intensității puterii; în timpul tratamentului, alegeți intensitatea puterii care vă face să vă simțiți cel mai confortabil.

4. Încărcare: Aparatul este alimentat de la o baterie cu litiu. Prima încărcare trebuie efectuată atunci când aparatul aproape se epuizează. Prima încărcare ar trebui să fie suficientă pentru 4 ore (nu mai mult de 4 ore).

Utilizați o dată sau de două ori pe zi, câte 20 de minute.

Medicamentele prescrise folosesc substanțe chimice pentru a încerca să vizeze o problemă sau un dezechilibru în organism.

Din păcate, doar 2% din sistemul tău nervos este chimic.
Restul sistemului nervos este electric.
Deci, de ce să-ți tratezi corpul cu substanțe chimice sub formă de pastile sau injecții când poți trata 98% din sistemul tău nervos cu dispozitivul CES?

Efectele tratamentului pot fi evidentiate si in studiile clinice facute in link-urile de mai jos:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4892785/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7469723/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2713101/

CONTROL, AJUSTARE, UTILIZARE SI MENTENANTA

1. Înainte și după fiecare utilizare, vă rugăm să ștergeți foaia de metal de pe padul aparatului cu un tampon de bumbac umed, curat, pentru a evita scăderea conductibilității.

2. Când utilizați instrumentul, vă rugăm să urmați cu strictețe pașii din ghidul de operare.

3. Nu depozitați instrumentul în zone umede, la temperaturi ridicate, lumina directă a soarelui si câmpuri magnetice puternice.

4. Nu lasati aparatul la indemana copiilor.

5. Când există murdărie pe suprafața instrumentului, acesta poate fi șters cu o laveta de bumbac cu alcool. Nu folosiți produse organice pentru curățare.

6. Când utilizați instrumentul, manipulați-l cu grijă și evitați căderea, apăsarea, lovirea și impactul.

7. Notă: Afișajul Instrumentului arată o numărătoare inversă.

8. Personalul non-tehnic nu trebuie să demonteze aparatul. Dacă trebuie să dezasamblați, să reglați sau să reparați aparatul, vă rugăm să contactați personalul tehnic profesionist prin telefonul post-vânzare.

>ArtroMedicale Marca Inregistrata OSIM nr. M2021/008797

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.