Aparat Laser pentru Genunchi, 808 NM,...
Aparat Laser pentru Genunchi, 808 NM,...
Aparat Laser pentru Genunchi, 808 NM,...
Aparat Laser pentru Genunchi, 808 NM,...
Aparat Laser pentru Genunchi, 808 NM,...
Aparat Laser pentru Genunchi, 808 NM,...

Aparat Laser pentru Genunchi, 808 NM, Cozing – T02

In stoc
1.199,99 lei
cu TVA

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Aparat  Laser pentru Genunchi, 808 NM, Cozing – T02

 

Indicatii:

 • Dureri de gleznă
 • Dureri de genunchi
 •  Umflături articulare
 •  Leziuni sportive
 •  Entorse sportive
 • Dureri de genunchi, articulare, de umar
 • Osteoartrită
 • Artrită reumatoidă

 

Lumina infrarosie este o formă de energie care se transmite pe diferite lungimi de undă. Aşa se explică de ce componentele naturale ale luminii, adică energia degajată de fiecare culoare în parte, poate fi folosită pentru stimularea recuperarii. Acest tip de actionare este un adjuvant al terapiilor clasice pentru reducerea durerii şi, în plus, pot stimula regenerarea celulară.

 

Pătrunderea luminii laser este de 1 cm până la 7 cm, favorizeaza circulația sângelui, iar energia laserului este absorbită rapid in celule, astfel țesutul și celulele deteriorate pot fi reparate;

Terapia cu lumină laser: îmbunătățeste parametrii reologiei sângelui prin iradiere cu lumină laser, pentru a elimina inflamația, a reduce vâscozitatea sângelui și a lipidelor din sânge; activarea celulelor sanguine, îmbunătățirea deformabilității celulelor și capacitatea de transport a oxigenului, îmbunătățirea fluxului sanguin și a vâscozității. Accelerează metabolismul și creșterea celulelor.

Efectul fizic: diferit de tratamentul medicamentos și tratamentul chirurgical, acest aparat de îngrijire a genunchiului se bazează pe terapia fizică, fără a afecta organismul. Aceasta poate inlatura durerea articulațiilor genunchiului atâta timp cât aderăm la utilizarea pe termen lung.

 

 

Masajul este indicat in special pentru efectul de tonifiere si relaxare pe care il are asupra muschilor care stabilizeaza articulatia genunchiului. Acesta ajuta in calmarea durerilor, influenteaza favorabil calitatea lichidului sinovial, si are rol in reducerea edemelor , cresterea mobilitatii tesuturilor si stimularea receptorilor intraarticulari.

Termoterapia  – este reechilibrarea mecanismului de termoreglare, creșterea apărării imunitare, combaterea mecanismelor care generează boala (inflamațiile articulațiilor, mai ales, dar și alte afecțiuni). Efectele termoterapiei constau în creşterea performanţelor aparatului osteo-articular, efectul vasoactiv superficial şi profund, antrenarea termoreglării prin utilizarea factorilor termici, efectul analgezic local şi general.

  

Contraindicatii:

 • Vă rugăm să nu utilizați aparatul când dormiți (pentru a preveni arsurile);
 • Persoanele cu poliartrită reumatoidă ar trebui să consulte medicul înainte de a utiliza; Acest aparat este un produs de îngrijire a sănătății de uz casnic.
 • Dacă simțiți durere, vă rugăm să nu mai utilizați .
 • Persoanele cu umflare traumatică, infecție bacteriană, orice altă inflamație specială trebuie să consulte medicul înainte de utilizare.
 • Sarcinii, copiilor sau persoanelor cu orice altă anomalie specială a pielii li se interzice utilizarea dispozitivului.
 • În timpul actiunii, vă rugăm să utilizați  apropiat de piele fără haine; Dacă purtați hainele  vă rugăm să nu purtați haine de culoare inchisa pentru a evita să vă ardeți hainele.
 • În procesul de utilizare, dacă vă simțiți apăsat, vă rugăm să apăsați lung butonul „pornit / oprit” sau doar trageți în sus fișa de alimentare.

 

Nu exista review-uri
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.