• -500,00 lei
Aparat pentru Disfuncții Erectile...
Aparat pentru Disfuncții Erectile...
Aparat pentru Disfuncții Erectile...

Aparat pentru Disfuncții Erectile COZING-QLX02

In stoc
5.999,99 lei 6.499,99 lei -500,00 lei
cu TVA

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

ATENTIE: Conform politicii de returnare si din motive de igiena si de protectie a sanatatii clientilor, produsul se poate returna doar daca nu a fost testat, folosit si desigilat!

Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile: 5.999,99 lei

Credit module tbi bank 3.3.5

337.72 Lei x 24 rate

Ce este disfuncția erectilă?

ED este numit în mod obișnuit „impotență”. Este o afecțiune în care un bărbat nu poate realiza sau menține o erecție în timpul performanței sexuale. Simptomele pot include, de asemenea, dorința sexuală redusă.

Unii oameni au probleme în a vorbi cu medicii lor despre sex. Dar dacă aveți ED, ar trebui să spuneți medicului dumneavoastră. ED poate fi un semn al problemelor de sănătate. Poate însemna că vasele de sânge sunt înfundate. Poate însemna că aveți leziuni ale nervilor cauzate de diabet. Dacă nu vă vedeți medicul, aceste probleme vor rămâne netratate.

Terapia VED (disfuncție erectilă sub vid)

Cum să remediezi problema ED într-un mod sigur și eficient este o problemă importantă care nu poate fi niciodată ignorată.

Tratamentele standard includ medicamente farmaceutice, pompe de vid, implanturi și intervenții chirurgicale, dar mulți bărbați preferă opțiuni naturale. Cercetările au descoperit că unele opțiuni naturale pot îmbunătăți simptomele ED. Printre toate aceste tratamente Terapia cu vid este o opțiune foarte bună.

Terapia cu vid (VT) utilizează presiunea negativă pentru a distinde sinusoidele corporale și pentru a crește fluxul de sânge către penis. Datorită capacității sale de a atrage sânge în penis, indiferent de tulburările nervoase, VED (disfuncția erectilă sub vid) a devenit elementul central al protocoalelor de reabilitare al organului masculin..

 

Principiul dispozitivelor de erecție sub vid (VED)

Prin colectarea stimulării pulsului, a aspirației la presiune negativă, a masajului de medicație injectat, a masajului cu apă și a altor moduri de actionare fizica cuprinzător, prin intermediul aparatului special aplicat penisului uman și punctelor conexe, pentru a atinge scopul terapiei de adjuvant clinic pentru disfuncția sexuală masculină neorganică. 

Forța de aspirație cu vid pe penis, pentru a promova dilatarea arterei penile și circulația sângelui organelor, echilibra nivelul secreției de testosteron in vivo, activează erecția penisului, crește volumul de sânge cavernos al organului și grosimea peliculei albe, îmbunătățește țesutul fibros penian, îmbunătățește extinderea organului și rezistența la erecție.

În același timp, sub acțiunea forței de aspirație sub vid, poate promova staza sângelui, forțând glanda prostatică să fie deschisă, secrețiile inflamatorii ale canalului glandei și metaboliții au fost absorbiți din corp, ameliorând presiunea glandei prostatei, netezind circulația sângelui, rotind glandele înapoi la normal. În special, are un efect semnificativ pentru: impotență, ejaculare prematură, penis scurt, prostatită.

Dispozitivele de erecție sub vid (DEV) devin terapii de primă linie pentru tratamentul disfuncției erectile și conservarea (reabilitarea) funcției erectile după tratamentul cancerului de prostată. 

Studii asupra VED

Există studii în curs de desfășurare pentru a ajuta la păstrarea lungimii și circumferinței penisului cu utilizarea timpurie a DEV în urma brahiterapiei de prostată și a radiațiilor cu fascicul extern pentru cancerul de prostată. Recent, a existat, de asemenea, interes în utilizarea VED pentru a ajuta la menținerea lungimii penisului după corectarea chirurgicală a bolii Peyronie și pentru a crește dimensiunea penisului înainte de implantarea protezei peniene.

Această revizuire evaluează rolul continuu al terapiei de vid neinvaziv ca remediu pentru disfuncția erectilă și discută acțiunea presiunii negative în producerea erecției asistate. Rata generală de succes clinic este de aproximativ 80% -90%. Terapia cu vid poate fi, de asemenea, utilizată împreună cu alte terapii pentru a îmbunătăți rezultatele. Un studiu recent raportat la 5, 847 de utilizatori de vid a arătat că 83,5% dintre pacienți continuă să utilizeze dispozitivul pentru actul sexual, după cum se dorește. (Terapia externă cu vid pentru disfuncția erectilă: utilizare și rezultate, Secția de Urologie, Colegiul Medical din Georgia).

Un control eficient, neinvaziv și fără medicamente al disfuncției erectile este la mare căutare de către pacienții din întreaga lume.

Pe măsură ce populația continuă să îmbătrânească, dobândind comorbiditățile asociate în mod obișnuit cu disfuncția erectilă, cum ar fi hipertensiunea, diabetul zaharat și boala vasculară aterosclerotică, cererea pentru un astfel de terapiear trebui să persiste.

Contraindicații:

  • Pacienții cu boli cardiace severe.
  • Pacienți cu dispozitive electronice implantabile.
  • Pacienți cu tumori maligne.
  • Deteriorarea pielii, infecția nu trebuie să utilizeze electrodul.
  • Electrodul nu trebuie utilizat în locul hemoragiei subcutanate.
  • Istoricul traumelor penisului, malformațiile genitale.
  • Coagularea la pacienții cu boli infecțioase.
  • Medicii cred că nu este potrivit pentru utilizare.
Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.