Sterilizator de aer UV-C Portabil...

Sterilizator de aer UV-C Portabil Sayoli 30

Dispozitiv medical clasa I conform avizului Nr. 8196/2022, importator si distributor exclusiv Timago Int. Group Polonia, Europa UE.

ANMDMR


Credit module tbi bank 3.3.5

310.64 Lei x 4 rate

Sterilizeaza aerul pe o raza de 2 metri oriunde te-ai afla, in casa, in masina sau la munca.

Tehnologia dezinfectarii aerului si a suprafetelor cu ultraviolete se bazeaza pe efectul germicid al razelor UV. Din intreaga gama UV, cele mai eficiente bactericide si virucide au radiatia UV-C de 250-280nm lungime de unda. Aceasta lampa distruge in mod eficient bacteriile, virusii, mucegaiul si ciupercile. Radiatia schimba structura proteinelor citoplasmatice si a acizilor nucleici distrugand structura ADN a microorganismelor. Acest lucru duce la o reactie chimica care distruge agentul patogen daunator.

Dupa cum se arata in numeroase studii, aceasta metoda de sterilizare este una dintre cele mai eficiente, mai usoare si mai sigure modalitati de decontaminare. 

PRINCIPALELE AVANTAJE:

-Ucide bacteriile si virusii
-il poti lua cu tine oriunde
-consum redus de energie
-echipat cu o lampa UV-C 
-puteti sta in camera in timpul utilizarii dispozitivului

CUM FUNCTIONEAZA?

 În interior există o lampă care emite radiații UV-C de 250-280nm lungime de undă, care are un efect bactericid foarte eficient.  Utilizarea lămpii interne din sticlă moale împiedică formarea de ozon, astfel încât să puteți sta aproape de sterilizator fără griji.  Aerul este aspirat de ventilator de jos și merge la camera de dezinfectare.  În interior este expus la radiații UV-C concentrate.  Aici microbii sunt imediat distruși.  Aerul dezinfectat părăsește dispozitivul prin orificiile superioare de ventilație.  Mișcarea aerului este forțată de un ventilator proiectat pentru funcționare continuă.  Procesează un zgomot redus de numai 12-18 dB.  În decurs de 1 oră dispozitivul sterilizează până la 30m3 de aer.  Sterilizatorul nu are un impact negativ asupra corpului uman, ceea ce vă permite să stați în cameră în timpul procesului de sterilizare.  

CARACTERISTICI TEHNICE:

  • Eficacitate - 15-30 m3 / h
  • Zgomot - 12-18 dB
  • Durată de viață a lămpii - 6000 h
  • Priză de alimentare - USB-C (cablu și adaptor de alimentare inclus)
  • Putere - 5 W, 230 V
  • Greutate - 0,5 kg 
  • Carcasă din aluminiu Fabricată în certificare CE UE

Nu exista review-uri
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.