Umidificator Aer cu Arome Feel-Lagom
Umidificator Aer cu Arome Feel-Lagom
Umidificator Aer cu Arome Feel-Lagom
Umidificator Aer cu Arome Feel-Lagom

Umidificator Aer cu Arome Feel-Lagom

Stoc epuizat
219,99 lei
cu TVA


Credit module tbi bank 3.3.5

55.11 Lei x 4 rate

Umidificator Aer cu Arome HM16BRU001

Umidificatorul cu esențe Feel Lagom® cu filtru de aer este un puternic difuzor de parfum electric de ceață care, pe lângă faptul că oferă aer curat și parfumat spațiilor, îmbunătățește umiditatea mediului.

Sezatie de buna stare si relaxare

Este important să evidențiem funcționarea sa simplă și intuitivă; După conectarea la rețea, pur și simplu adăugați apă în rezervorul său de 650 ml împreună cu câteva picături de aromă la alegere. Ai nevoie de între 3 și 9 ml de parfum de ceață. Parfumul se va extinde umplându-vă împrejurimile cu o senzație calmă și plăcută, însoțit de ceața ușoară relaxantă pe care o expulză și ușoarele sale culori se schimbă datorită luminii sale LED.

Acesta va crea un nor de picături mici de apă care curăță și purifică aerul, cu o senzație plăcută. Funcționează prin microionizarea frigului. Esențele sunt difuzate fără a fi nevoie să le încălzim, astfel proprietățile lor nu sunt modificate și parfumul subtil este perceput, fără modificări.

Ceața de esență Feel Lagom® este ideală pentru spații mari, cum ar fi saloane, magazine, zone sportive, case rurale, hoteluri etc. Reușește să acopere până la 40m2 cu parfumul său. Se oprește automat după 24 de ore de funcționare.

EFECTELE BENEFICIALE A AROMATERAPIEI

Aromaterapia acționează asupra simțului mirosului, stimulând nervii olfactivi, purtând semnale conectate la umor sau emoție. Poate avea un efect benefic asupra disconfortului minor și, de asemenea, reduce oboseala.

Se folosesc uleiuri esențiale care sunt extrase din plante aromatice, flori, frunze etc. și sunt distilate cu abur, constituind esența plantei sau de unde au fost extrase. Estetic, aceste uleiuri sunt utilizate cu arzătoare sau difuzoare. În funcție de tipul de ulei esențial pe care îl utilizați, veți avea unele beneficii sau altele, de exemplu: liniștitor, cu utilizarea lavandei; revitalizant, cu utilizarea lămâii; și stimulente, cu utilizarea mentei.

CARACTERISTICI

  • Putere: AC 100V 50 / 60Hz / 10W
  • Greutate: 620 g
  • Măsurători: 18x18x7,2 cm
  • Referință: HM16BRU001
Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.