Dispozitiv Anti-sforait pentru Gura /...
Dispozitiv Anti-sforait pentru Gura /...
Dispozitiv Anti-sforait pentru Gura /...
Dispozitiv Anti-sforait pentru Gura /...

Dispozitiv Anti-sforait pentru Gura / Bruxism

1 Review-uri
25
Stoc epuizat
39,99 lei
cu TVA

Este conceput special pentru adultii care s-au saturat de zgomotul deranjant al sfoaritului.

Roncopatia ( sforaitul ) este un fenomen larg raspandit, care apare in timpu somnului, si de cele mai multe ori perturba odihna partenerului de pat.

Sforaitul inseamna un zgomot al aerului care intra pe un tract respirator mai ingustat in anumite portiuni. Cu cat aceasta formatiune, nasul, este mai larga, cu atat aerul circula mult mai usor si se aude mai putin din sforait. Daca aceasta constrictie a tractului respirator este mai ingusta, aerul trece mai zgomotos.

Design-ul acestui dispozitiv imita anatomia nasului si ajuta la largirea constructiei tractului respirator pentru a asigura buna circulare a erului, astfel, scapand de zgomotul deranjant, si va ofera un somn linistit si odihnitor.

Dispozitivele sunt fabricate dintr-un material de calitate superioara, non-invaziv, si anume silicon medical, plastic fara BPA.

Pachetul contine 4 perechi, in 4 marimi diferite + caseta.

ATENTIE: Conform politicii de returnare si din motive de igiena si de protectie a sanatatii clientilor, produsul se poate returna doar daca nu a fost testat, folosit si desigilat!

1 Review-uri

Misto
Incercati e foarte bun daca sforai
la

Iti mai recomandam si

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.