Aparat cu terapie extracorporala...
Aparat cu terapie extracorporala...
Aparat cu terapie extracorporala...
Aparat cu terapie extracorporala...
Aparat cu terapie extracorporala...
Aparat cu terapie extracorporala...
Aparat cu terapie extracorporala...

Aparat cu terapie extracorporala pentru ameliorarea durerilor

In stoc
29.999,99 lei
cu TVA

O unda de șoc extracorporală este definită ca o unda mecanica non-invaziva, non-electrică, care trece prin corp, iar energia acesteia se concentrează pe zona ce urmează a fi tratată. Undele de șoc produc o crestere rapida a circulatiei sangelui în zona țintă și vor descompune tesutul cicatricial fibros sau calcificat care se acumulează în timp, în afecțiunile cronice ale țesuturilor moi (tendoane, ligamente, capsulă articulară) și anumite patologii osoase.

Echipamentul de terapie cu unde de șoc extracorporal este soluția finală pentru indicațiile ortopedice cronice. Acest aparat a fost dezvoltat după o vastă expertiză teoretică și experiență practică în domeniul terapiei cu unde de șoc, ca una dintre capodoperele și unul dintre cele mai semnificative dispozitive din domeniul ortopedic. Când alte terapii precum corticosteroizii și fizioterapia convențională nu reușesc, acest aparat oferă rezultate extrem de eficiente; este o metodă sigură, non-invazivă și rapidă, nechirurgicală, pentru refacerea leziunilor ortopedice rezistente sau non-receptive, precum și a inflamațiilor cronice, reducerea durerii și creșterea nivelului funcțional dramatic.

Avantajele pe care le ofera:

Schimbarea nivelului celular - stimulul undelor de șoc afectează mediul chimic al țesuturilor la nivel celular. Acest lucru provoacă modificări la radicalii liberi care stimulează eliberarea substanțelor care ajută la prevenirea durerii și inflamației.

Schimbarea fluxului sanguin - Fluxul sanguin normal este esențial pentru procesul de vindecare, iar undele de șoc creează un efect de revascularizare. Acest tip de stimulare redirecționează fluxul de sânge nou în zona afectată, care îmbunătățește regenerarea țesuturilor moi.

Reducerea tonului muscular - Tratamentul cu unde de șoc reduce reduce activitatea contractilă a mușchilor și poate de asemenea rupe tiparele de durere neuro-cognitivă care sunt asociate cu afecțiuni cronice. Aceasta scade eficient tonusul muscular și spasmul și are beneficii specifice cu eliminarea punctelor declanșatoare.

Reducerea durerii - impulsurile de undă șocă afectează în mod direct fibrele nervoase care transmit semnale de durere creierului nostru. Prin mecanismul de control al porții, undele de șoc au impact asupra interneuronilor din fibrele A-β, care împiedică comunicarea durerii.

Frecventa 1-22Hz. Greutate 25Kg.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.