Accesoriu Pentru Intinerirea Pielii...
Accesoriu Pentru Intinerirea Pielii...
Accesoriu Pentru Intinerirea Pielii...

Accesoriu Pentru Intinerirea Pielii cu Jad

In stoc
659,99 lei
cu TVA

Jadul este o comoară naturală rară a lumii, care a fost îngropată sub pământ timp de mii de milioane de ani, conține peste 30 de tipuri de microelemente benefice pentru corpul uman: precum Zn, Fe, Cu, Mn, Mg, Co, Se, Cr, Ti, Li, Ca, K, Na etc.

Folosind jadul pentru a descărca microelementele și razele infraroșii îndepărtate, microelementele vor fi pătrundute în pielea profundă a corpului prin razele infraroșii îndepărtate, pot suplimenta eficient nutriția celulară, pot spori puterea și activitatea celulelor, scăpați toxina celulelor.

Microcirculația este locul de schimb pe care celulele corpului îl aduc nutrienți și oxigen, metaboliții de descărcare, majoritatea bolilor și durerile organismului sunt cauzate de rezultatele deficienței de microcirculație.

Termoterapia este una dintre fizioterapia tradițională. Utilizați o piatră de jad încălzită pentru a masa corpul va extinde vasele de sânge, va accelera circulația sângelui și va îmbunătăți microcircularea și buna funcționare a canalelor și colateralelor care ajută la scăderea tensiunii arteriale și a grăsimilor în sânge pentru a reduce inflamația și starea de sănătate și de a menține sănătos.

Calitate bună și sigură pentru firele de încălzire interioare.

Încălzirea prin buton reglare continuă, comodă și flexibilă.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.