Masca de Fata cu Pietre de Jad
Masca de Fata cu Pietre de Jad
Masca de Fata cu Pietre de Jad
Masca de Fata cu Pietre de Jad

Masca de Fata cu Pietre de Jad

In stoc
659,99 lei
cu TVA

Acesta adoptă piatră de jad hexagon de înaltă calitate sau piatră de turmalină 16PCS.

Utilizarea jadului pentru a descărca razele infraroșii îndepărtate și oligoelementele,

Jadul natural este comoara rar întâlnită în lume, conține mai mult de 30 de tipuri de oligoelemente benefice pentru corpul uman: precum Zn, Fe, Cu, Mn, Mg, Co, Se, Cr, Ti, Li, Ca, K , Na etc.

Razele cu infraroșu îndepărtat pătrund în pielea profundă, care poate spori puterea și activitatea celulelor umane și există o rezonanță puternică și frecarea moleculelor de apă din celulele umane care ajută la curățarea toxinelor celulelor și la îmbunătățirea corpului și pielii tale.

Jade oligoelemente benefice pentru corpul uman, pot suplimenta eficient nutriția celulară, pot spori puterea și activitatea celulelor, celulele induc rezonanță puternică a moleculelor de apă din corpul uman și frecarea dintre celulele toxinelor din corp,

Circulația sângelui între cele trei arteriole, capilare și venule ale corpului se numește microcirculare. Microcirculația este locul de schimb pe care celulele corpului îl aduc nutrienți și oxigen, metaboliții de descărcare, majoritatea bolilor și durerile corpului sunt cauzate de rezultatele deficienței de microcirculație.

Razele cu infraroșu îndepărtat care pătrund în pielea profundă extind vasele de sânge, accelerează circulația sângelui și îmbunătățesc microcircularea și buna funcționare a canalelor și colaterale care ajută la scăderea tensiunii arteriale și a grăsimilor în sânge pentru a reduce inflamația și durerile și a menține sănătos.

Raportul de la Institutul de Științe Medicale al Academiei Chineze de Medicină arată că razele cu infraroșu îndepărtat ajută microcircularea sângelui organismului a crescut cu 80% ~ 114% în 20 de minute.

Nu exista review-uri
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.