Suport de Genunchi Lung Timago,...

Suport de Genunchi Lung Timago, Neopren, Curele Ajustabile, Negru, TGO-C SK-ZD 506

In stoc
499,99 lei
cu TVA

LIVRARE IN 5 ZILE LUCRATOARE !

Dispozitiv medical clasa I conform avizului Nr. 8196/2022, importator si distributor exclusiv Timago Int. Group Polonia, Europa UE.

ANMDMR

Marime

Stabilizatorul lung al articulației genunchiului cu atele închise este fabricat dintr-un material flexibil care are proprietăți foarte bune în ceea ce privește permeabilitatea la aer și gestionarea umidității, materialul ajută și la menținerea unei temperaturi stabile fără supraîncălzire.

Are o gaură în partea centrală cu un inel de spumă pentru poziționarea stabilizatorului și ușurarea rotulei. Atelele policentrice stabilizează articulația instabilă a genunchiului lateral și medial.

Stabilizatorul este echipat cu pene care blochează gama de mișcare în flexie și extensie. Utilizarea curelelor circumferențiale suplimentare crește stabilitatea și menține poziția corectă.

Stabilizatorul are o formă anatomică și profilează în jurul fosei genunchiului, este disponibil într-o versiune închisă, în care părțile sale superioare și inferioare sunt reglabile cu velcro. Ușor de îmbrăcat, mai ales pentru persoanele cu abilități limitate sau pentru persoanele în vârstă.

Prin extinderea părților coapsei și tibiei, este utilizat la pacienții înalți și în cazurile în care ar trebui utilizată o stabilizare mai puternică.

Indicații pentru utilizarea stabilizatorului

  • afectiuni ale ligamentului
  • instabilitate la genunchi
  • boală degenerativă
  • supraîncărcare articulară
  • în tratamentul conservator
  • după imobilizare în procesul de reabilitare

CIRCUMFERENȚĂ DE MĂRIME

S 34-36 cm

M 36-38 cm

L 38-41 cm

XL 41-44 cm

XXL 44-47 cm

XXXL 47-50 cm

1257485352
1257485352
Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.