Suport de Genunchi Lung, Neopren,...

Suport de Genunchi Lung, Neopren, Curele Ajustabile, Negru, TGO-C SK-ZD 506

In stoc
459,99 lei
cu TVA

Dispozitiv medical clasa I conform avizului Nr. 6650/2019, importator si distributor exclusiv Timago Int. Group Polonia, Europa UE.

ANMDMR

Marime

Suport de genunchi articulat, versiunea lungă este confecționat dintr-un material elastic, care are proprietăți perfecte în ceea ce privește permeabilitatea aerului și eliminarea umidității. Materialul ajută la menținerea temperaturii stabile și nu provoacă supraîncălzire.

Suportul are o deschidere în partea centrală a bretelei cu inel spumat, care poziționează bretonul și ușurează patella. Șuruburile policentrice stabilizează articulația instabilă a genunchiului în direcție laterală și medială.

Blocarea flexiei și a opririlor de extensie sunt incluse în set. Aplicarea curelelor circumferențiale suplimentare crește stabilitatea și menține poziția corectă.

Suportul este în formă anatomică și are o zonă profilată în jurul fosei popliteale. El poate fi pus cu ușurință mai ales de persoanele în vârstă sau persoanele cu mobilitate redusă.

Datorită extensiei în partea femurală și tibială, orteza este recomandată pacienților înalți și în cazurile în care este necesară o stabilizare mai fermă.

Indicatii:

  • tulpini  ale ligamentelor
  • instabilitatea articulației genunchiului
  • osteoartrită
  • suprasarcină articulară
  • în tratamentul preventiv
  • după imobilizare în procesul de reabilitare

Dispozitiv medical clasa I conform avizului Nr. 6650/2019, importator si distributor exclusiv Timago Int. Group Polonia, Europa UE.

ANMDMR

  • EN-TGO-C%20SK-ZD%20506.jpg
Nu exista review-uri

Iti mai recomandam si

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.